Tündérszépek

2024.04.26. 12:19

Ez a divat 2024-ben a debreceni divattervező szerint

Az egyéni stílus fontosságát hangsúlyozta Kocsár Valéria. Míg a divat megvásárolható, a stílus nem.

Kosztin Éva

A divat egyedivé tehető jól megválasztott darabokkal

Forrás: Illusztráció: MW-archív

Az idei Tündérszépek versenyre meghosszabbítottuk a jelentkezés határidejét, még bő két hétig várjuk a szépségkirálynő-jelöltek adatlapjait a tunderszepek.hu oldalon. Mondanunk sem kell, a kiválasztás során alapvető szempont a megjelenés, amihez sokat tesz hozzá, mit viselünk, ezért egy igazi nagyágyút kérdeztünk, mi a mai divat. 

Kocsár Valéria  Debrecen divat haon Tündérszépek
Kocsár Valéria divattervező, stylist elmondta, mi a 2024-es divat
Forrás:  Napló-archív

– A divatot meg lehet vásárolni, a stílussal rendelkezni kell – Edna Woolman Chase-t, az amerikai Vouge magazin egykori főszerkesztőjét idézte Kocsár Valéria divattervező, stylist. De hogyan nézhetünk ki stílusosan? – A megfelelő stratégia egy jól felépített, átlátható ruhásszekrény. Alapja a kapszulagardrób, azaz az egyéni stílus szerinti alapdarabok beszerzése és rendszerezése. Ezekre érdemes építeni a jól megválasztott kiegészítőket, a cipőket, a táskákat és az ékszereket. A jól kidolgozott színpaletta és a színek összhangja nagyon fontos. Az igazi és felismerhető stílus az apró részletekről szól, ami kiemeli az egyéniséget, ez 2024 trendje – fogalmazta meg. Hozzátette, a divat az eklektikus és a kifinomult öltözködés irányába mozdul el, valamint folytatódik az úgynevezett “csendes luxus” életérzés, vagyis a minimalista és minőségibb darabok beemelése a ruhatárakba. 

A stílusos egyediség a divat

– Az összeállítás során a legfontosabb az egyéniség kiemelése. Trendek jönnek-mennek, ami nem tetszik, azon lépjünk tovább. A saját személyes stílusunk kialakításának kulcsfontosságú eleme, hogy jól érezzük magunkat a viseletünkben. Öltözzünk úgy, hogy tükrözze, kik is vagyunk valójában, hiszen a megjelenésünk tulajdonképpen a bensőnk kivetülése – tanácsolta. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában