Campus Fesztivál 2022

2022.07.30. 18:23

Itt a Campuson talált tárgyak listája – Egy hangfal is keresi gazdáját!

A szervezők azt is leírták, hogy lehet hozzájutni az elhagyott bankkártyákhoz és személyi okmányokhoz.

Forrás: Napló-archív

Közzétette a Campus Fesztivál hivatalos honlapja, milyen tárgyak keresik a gazdájukat az idei négynapos buli után. A felsorolás igazából teljesen szokványos, az embernek pont ezek ugranak be, ha fesztiválos talált tárgyakra gondol, de a személyi igazolványok, lakcímkártyák és jogosítványok között azért ki lehet szúrni egy-egy érdekességet.

Valaki például egy JBL-hangfalat hagyott el, de női gyűrűt, fülhallgatót, neszesszert és egy komplett hátizsákot is szeretnének visszajuttatni a jogos tulajdonosaiknak.

Jó tudni, hogy a szervezők a bankkártyákat az adott bankfiókban adták le, az érintettek ott érdeklődhetnek, ha még nem igényeltek újat. A személyi okmányok a Debrecen Járási Hivatalban lévő kormányablakba (4026 Debrecen, Piac utca 42-48.) kerültek, onnan kipostázzák az érintetteknek.

A további talált tárgyakat a Lovardában (Kassai u. 26.) lehet átvenni augusztus 1-ig, ezután a Nagyerdei Víztoronyban juthatnak hozzá a fesztiválozók.

A teljes lista itt böngészhető végig.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában