„Aludj máskor”

2022.04.21. 14:08

A DEMKI 24 órás vetélkedőt rendez Debrecenben

A város 12 középfokú intézménye vesz részt a programban.

Forrás: DEMKI-archív

A Debrecen24! - „Aludj máskor” 24 órás vetélkedő egy kiváló ifjúsági nagyrendezvény, elsősorban középiskolások részére. Ezen a rendezvényen Debrecen mintegy 500 középiskolásának biztosít lehetőséget a DEMKI, hogy együtt játszanak. A már eddig 8 városban, összesen 24 alkalommal megrendezett vetélkedő, amelyet a DEMKI hoz el most Debrecenbe, egy olyan esemény, ahol a közösségépítés párosul a pozitív rivalizálással. Ahol a debreceni középiskolák mérhetik össze erejüket, kreativitásukat, kitartásukat.

Forrás: DEMKI-archív

A 12 résztvevő középfokú intézmény vetélkedője április 22-én, reggel 9 órától veszi kezdetét látványos műsorral és felvonulással a Nagytemplom előtt, és másnap reggel fejeződik be az Oláh Gábor utcai Sportcsarnokban.

A közben eltelt időben pedig izgalmas feladatokban vesznek részt a diákok, hol a saját iskolájukban, hol a város különböző helyszínein. A napközbeni rész feladatokhoz többek között a Zsuzsi vonat, az Agóra-Botanikus Kert, a Medgyessy Ház-Irodalmi Múzeum, és a Baross középiskola műfüves pályája is helyszínt biztosít - közölte a DEMKI közleményében. Ugyanígy helyszínt biztosít a Nagyerdei Stadionban található Hall rendezvényterem is, ahol péntek délután a korábban kiadott előadás-típusú feladatokat kell előadni minden résztvevő előtt.

Itt koncert és buli is lesz a résztvevőknek.  

Forrás: DEMKI-archív

Az éjszakát a diákok a saját intézményükben – vagy ahol nincs erre lehetőség, a DEMKI által biztosított helyszínen - töltik, ahol helyszíni feladatokat kell megoldaniuk. Szombat kora reggel pedig újra a Nagyerdőé a terep, pontosabban az Oláh Gábor utcai Sportcsarnoké, ahol a csapatok kapnak még pár feladatot és előadják a végső előadásaikat, ami után megtörténik az eredményhirdetés.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában