díjat kaptak

2021.10.25. 14:15

A debreceni TheVR lett az év Twitch streamere

Kétszázezer szavazat és egy szakmai zsűri döntött az év közösségi média díjnyerteseiről, az elismeréseket vasárnap adták át Budapesten.

Fotó: TheVR-archív

A TikTOP Fest & Awards zsűrije idén második alkalommal, immáron 13 kategóriában osztott ki fődíjat, és négy különdíjat is adott – számoltak be róla közleményükben a szervezők. Mint írják, az év közösségi média eseményén és díjátadóján idén már YouTuberek, Insta sztárok és Twitch gamerek is képviseltették magukat a TikTokkerek mellett. A több mint 50 közönségtalálkozó, a koncertek és a szórakoztató programok mellett az év influenszereit, feltörekvő sztárjait díjazták.

Fotó: TheVR-archív

A díjözönből nem maradt ki a debreceni TheVR formáció sem, ugyanis a cívisvárosi srácok nyerték el Az év Twitch streamere címet. Pisti és Jani, a TheVR alapítói 2013-ban indították el az első csatornájukat a legnépszerűbb videós oldalon, ahol a kezdetekben a virtuális valóságra és VR játékokra koncentráltak, majd fokozatosan bővítették az elérhető tartalmaiknak a számát – olvasható a honlapjukon. A népszerűségük az évek során egyre nagyobb lett, 2016-ban pedig a népszerű streamer platformon is megjelentek, ahol ma már több mint négyszázezer követővel rendelkeznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában