Szavazásértékelés

2021.07.26. 11:32

Mit vigyünk a fesztiválra? Leginkább pénzt!

A megkérdezettek szerint egy csinos összeggel feltöltött kártya vagy jó adag pénz nélkülözhetetlen kelléke a fesztiváloknak.

Kowalsky meg a Vega a Campus 3. napján

Fotó: Napló-archív

Idén visszatérnek a tavaly sorra elmaradt hazai nagyfesztiválok, elsőként a debreceni Nagyerdőn ereszthettük ki a gőzt a mögöttünk álló járványsújtotta időszak után. A Campus Fesztivál szervezői gazdag programkínálattal, ínycsiklandozó falatokkal és temérdek hazai fellépővel rukkoltak elő. Fáradalmaik maradéktalanul kifizetődtek, hiszen négy nap alatt több mint 87 ezer ember látogatott el a rendezvényre. Ahogy korábban beszámoltunk, a fesztivált idén is változatos korösszetétel jellemezte, a legkisebbeknek családbarát programokkal kedveskedtek, az idősebb korosztály pedig irigylésre méltó jókedvvel vetette be magát a koncertek sűrűjébe.

Ha csak egyetlen dolgot vihetnél magaddal egy fesztiválra, mi lenne az?

- kérdezte olvasóitól a Campus apropóján a Hajdú Online. A válaszadók többsége nem szégyellte bevallani: jó sok pénzt, hiszen anélkül nem nagy élmény fesztiválozni. A voksok 47 százaléka igazolja a tapasztalatot, miszerint egy ilyen rendezvény megköveteli, hogy mélyen a zsebünkbe nyúljunk. Az olvasók 37 százaléka ugyanakkor a társaságot fontosabbnak tartja, mint az anyagiakat, ezért ha csak egyet kívánhatnak, ők párjukat vagy barátjukat vinnék magukkal. Elképzelhető, hogy az elmúlt másfél év megpróbáltatásai tükröződnek vissza azokban a szavazatokban, amelyek szerint egy fesztiválhoz nem kell semmi egyéb, csak egy kikapcsolt agy, ami felszabadítja az embert a hétköznapok gondjaitól. A voksok 12 százaléka szerint nincs ennél fontosabb, amikor fesztiválra készülünk. A gyakorlatias válaszadók más szempontból közelítették meg a kérdést, az ő véleményük alapján a teljes fesztiválélményhez egy praktikus holmikkal teli neszeszer szükségeltetik, erről a beérkezett válaszok 4 százaléka tanúskodik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában