Campus Fesztivál 2021

2021.07.27. 11:02

Minden rendben zajlott a Campus Fesztiválon

A kezdeti beléptetési nehézség után zökkenőmentes volt a lebonyolítás.

Majka&Curtis is szórakoztatta a közönséget a Campus Fesztivál 3. napján.

Fotó: Napló-archív

A 13. Campus Fesztivált korábban nem tapasztalt várakozás előzte meg, hiszen a koronavírus-járvány miatt már két éve nem tarthattak ilyen nagy rendezvényt Magyarországon. A négynapos eseményre az ország egész területéről érkeztek látogatók: végül csaknem 90 ezren élvezték együtt a hazai zenei felhozatalt.

„Bíztunk benne, hogy jól sikerül, de az elképzeléseinknél még jobban is alakult”

– mondta el a Naplónak Miklósvölgyi Péter. A fesztiváligazgató rávilágított, ugyan rekordot nem döntöttek a látogatószámot illetően, de idén ez nem is lehetett cél. – Azt gondoltuk, hogy a tavalyelőtti létszám 70-80 százalékát talán elérjük. Nagyot nem tévedtünk, hiszen 76 százalékát sikerült is. Az elmúlt időszak nehézségeit tekintve ez igen jelentős. Jó volt látni, hogy az emberek örülnek annak, hogy együtt lehetnek – mondta.

Arról is beszélt, hogy a szerda esti fennakadást leszámítva – amiért ismételten elnézést kért az érintettektől –, nem történt rendkívüli esemény. – Egyebek mellett a közönség extrém, egy időben történő érkezése miatt kellett órákon át várakozni a fesztivál bejáratánál. A továbbiakban zökkenőmentes volt a bejutás és a rendezvény is.

„Minden rendben zajlott, nem történt rendőrségi beavatkozás, és komoly egészségügyi problémával sem küzdöttek a szakemberek.”

Hozzátette, bár a Campus Fesztivál véget ért, számukra nincs megállás: készülnek a Zamat Fesztiválra.

BBI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában