Helyi bulvár, celeb

2024.03.30. 22:21

Bors: véget ért Lukács Laci házassága

A Tankcsapda frontembere még 2018-ban vette el 20 évvel fiatalabb párját, úgy tudni, tavaly mondták ki a válást.

Haon.hu

Lukács Laci, a Tankcsapda frontembere

Forrás: Napló-archív

A BorsOnline információi szerint még 2023-ban kimondta a válást a Tankcsapda énekese, Lukács Laci és nála 20 évvel fiatalabb felesége.

A lap szombati cikkében emlékeztetett, a magánéletét gondosan óvó Lukács 6 évvel ezelőtt vette feleségül Piroskát, de nem tudni, hogy mi vezetett végül a váláshoz. A 2018 szeptemberében tartott esküvőről egy fotó is felkerült akkor a debreceni zenekar Instagramjára.

Békében váltak el

A hosszú évekig örök agglegényként ismert Lukács a lapnak még 2012-ben nyilatkozott a házasság intézményéről. 

Mindig is azt vallottam, hogy az ember nem egyszer lehet szerelmes az életében. Én egyébként amúgy sem vagyok az a könnyen szerelembe eső típus. A házassággal és a házasodás intézményével semmi bajom, azt vallom viszont: csak akkor nősülök meg, ha megtalálom azt a lányt, akivel életem végéig együtt szeretnék élni. Ha biztos lehetek ebben, vagy legalábbis ezt érzem majd, akkor házasodom!

– mondta 12 évvel ezelőtt az énekes, aki pár hónappal az esküvő előtt a Lokálnak is beszélt többek között arról, hogy nem gond nekik a korkülönbség.

– Ő civil, nem zenész, de nagyon sok mindenben tud nekem segíteni. Ha valaki olyan életmódot él, mint mi, akkor a partnereknek, feleségeknek tudniuk kell kezelni és viselni ezt a helyzetet. Az én páromnak ez sikerült, egymás életét kellőképpen tiszteljük és szeretjük. Igaz, hogy fiatalabb nálam. Fogalmazzunk úgy, hogy a közfelfogás szerint sokkal fiatalabb nálam. De ez egyáltalán nem okoz gondot. Ennél többet azonban nem szeretnék mesélni róla – részletezte a rocker.

A BorsOnline azt írta, ő és párja most békében váltak el. A lap elérte a zenekar menedzserét, Bakó Csabát, aki a következőket mondta a megkeresésre:

Sem megerősíteni, sem cáfolni nem szeretnénk a hírt. Laci ahogy eddig sem, úgy ezentúl sem szeretne a magánéletéről beszélni.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában