Izgalmas pillanatok

2023.12.31. 10:41

Viharosan zárja az évet Bódi Sylvi

Haon.hu

Bódi Sylvi nem unatkozik 2023 utolsó napjaiban

Forrás: Facebook / Bódi Sylvi

Bódi Sylvi továbbra sem mondhatja azt, hogy unalmas az élete: egy időre Indonéziába tette át a székhelyét, hogy hódoljon szeretett hobbijának, a szörfözésnek, ám a múltkori balesete után az év utolsó napján is rázós kalandba keveredett, amelyről a közösségi oldalán számolt be a követőinek.

Mint írta, ma is elmentek szörfözni, ám nem sokáig élvezhették, mivel majdnem felszippantotta őket egy mini tornádó.

Épp csak kieveztünk, vittünk pár hullámot, aztán megláttuk a vihart felénk közeledni. A másik irányból is jött egy… Kisvártatva ezek összeértek, felettünk leszakadt az ég, úgy szakadt az eső, mintha dézsából öntötték volna és ilyen nagy tarajos hullámok keletkeztek mindenfele, brutálisan fújt a szél…

- kezdte a beszámolóját a debreceni kötődésű szépség. Hozzátette, hárman voltak a vízen, alig látták egymást az időjárás miatt, az erős szél miatt pedig sodródtak, a hullámok meg törtek rájuk. Mint írta, próbáltak a zátony és a part felé evezni, aztán körforgásszerű kezdett lenni a szél, a hullámok pedig csúcsosak, ahogy a felfelé szívó erő hatott rájuk 

Ekkor realizáltuk, hogy egy mini tornádóhoz van szerencsénk…

Kiemelte, a partra visszaevezés is „combos volt”, mert ez az erő nem annyira akarta kiengedni őket a karmai közül. Megjegyezte, nem is várt másféle évzárást magától. 
 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában