Bulvár

2023.10.24. 21:08

Tanulságos videót osztott meg a Tankcsapda gitárosa, Sidi

Haon.hu

Sidlovics Gábor Sidi

Forrás:  MW-archív

Motoros társainak üzent Instagram-oldalán Sidi, avagy Sidlovics Gábor, a Tankcsapda gitárosa. Egy videóval jelentkezett be a napokban, melyen kivételesen nem azt láthatja a közönség motorozás közben, ami előtte van az úton, hanem őt magát, hogy bepillantást nyerjenek abba, mit él át, miért is szereti igazán a motorozást.

– Érdekes, mert sokszor földelésnek” szoktam hívni a motorozást, de valójában pont az ellenkezője. Július 1-én volt egy csúnya esésem (erről még fogok mesélni, leginkább oktató jelleggel), pont azért, mert nem voltam maximálisan „jelen” sem fizikálisan, sem mentálisan. Bár nem győzöm hangsúlyozni a technikai tréningek fontosságát, magamnak is azóta folyamatosan készítek felvételeket, hogy kielemezhessem az íveket, a sebességet, stb.. Ma úgy döntöttem, mivel mindig „külső” képet, videót mutatok meg nektek a motorozásról, ma megmutatom a belsőt, amit magamnak vettem fel. Talán kicsit lejön belőle miért szeretem, szeretjük annyira ezt is csinálni. Teljes odafigyelés, fókusz, egyszóval JELENLÉT. Meditáció ez is. El sem tudom képzelni, egy Moto GP versenyző mit élhet át verseny előtt és közben, de az én kis magam szintjén imádom azt a pillanatot, amikor már tényleg egybeolvadok a géppel, az aszfalttal, a környezettel magam körül és minden gondolat elpárolog a fejemből, csak OTT vagyok... Sajnos minden szezon szed áldozatokat, idén sem volt másképp.. éppen ezért mondom és mondom, a technikai tréningből, kanyarképzésből sohasem elég! És minden motoros társamnak azt kívánom, felelőséggel, alázattal élvezzük ezt a csodás dolgot. Élvezzük közben, hogy ÉLÜNK, a szó nemes értelmében – írta a gitáros közösségi oldalán. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában