Vallomás

2023.01.25. 13:28

Lehullt a lepel Sári Évi melleiről

A debreceni kötődésű énekesnőnek nincs gondja a szépészeti beavatkozásokkal, de nem megy túl egy bizonyos határon.

Az énekesnő arckezelésekre is évek óta jár

Forrás: Facebook / Sári Évi

A debreceni születésű Sári Évi odafigyel arra, hogy egészségesen étkezzen, sok vizet igyon, és eleget sportoljon, valamint különböző szépészeti trükköket is bevet annak érdekében, hogy még sokáig megőrizze a fiatalos szépségét és a vonásait – hívja fel a figyelmet a Ripost szerdai cikke.

Az énekesnő a lapnak elmondta,

nincs gondja a szépészeti beavatkozásokkal, évek óta jár például arckezelésre, de észszerű keretek között marad.

„Nem akarok senki fölött pálcát törni, mert mindenki azt csinál a testével, amit jónak érez. Viszont, ha elmegyek valahová, ahol huszonévesek vannak körülöttem, gyakorlatilag nem látok olyan lányt, akinek ne lenne feltöltve a szája, botoxolva az arca. Persze biztos van, akinek ez tetszik, én néha megráznám őket, hogy térjenek magukhoz” – nyilatkozta nevetve a Ripostnak.

Sári Évi emellett azt is elárulta, hogy viszonyul a melleket érintő szépészeti műtétekhez.

A mellplasztikával sincs bajom, nekem is meg van műtve a cicim. Az indokolt beavatkozásokat viszont nem értem. Ha valakinek lóg a cicije, mert szült két gyereket, sokat fogyott, hízott vagy egyszerűen gyengébb a kötőszövete és megereszkedik, ez pedig gondot okoz akár a szexuális életében, akkor miért ne használja ki ezt a lehetőséget? Az ilyen megoldásoknak nem vagyok az ellensége, élek is ezzel

– mondta az énekesnő, akinél a változást eddig senki nem vette észre.

„Azt szerettem volna, hogy természetes legyen, ne pedig két gumilabda. Nekem egyébként sem volt gond a mérettel, ezért nem is a nagyobbítás volt a szempont” – magyarázta a lapnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában