haon-sportoldal

2008.10.03. 23:09

Kikapott a DKSE együttese Tökölön

<p>Tököl – Kétgólos vereséget szenvedett a DKSE-Airport Debrecen a férfi kézilabda NB I. hatodik fordulójában a Százhalombattai KE ellen.</p>

A találkozót pénteken 17 órakor játszották le, egy nappal korábban az eredetileg tervezettnél, s nem a hazai csapat otthonában, hanem a tököli sportcsarnokban, mivel a százhalombattai helyszín padlója beázott.
A forduló előtt a bajnokság tizenkettedik helyén álló dunántúli gárda korábban legyőzte a PLER együttesét is, így a Batta mindenképpen a meglepetésre képes csapatok közé sorolható. Sajnos ezúttal is sikerült kiugró eredményt elérniük. Bár a félidőben még a DKSE vezetett 18–20-ra, végül két góllal a debreceniek maradtak alul 31–29 arányban.

A találkozó mindvégig szorosan alakult, egy-két góllal hol az egyik, hol a másik csapat vezetett. A százhalombattaiak soraiban Kertész Balázs, a korábbi válogatott játékos szélső nyolc gólt szerzett – igaz, ebből ötöt büntetőből –, a vendégeknél pedig Visnyevszki volt a legeredményesebb hét találatával.
A DKSE következő ellenfele a Gyöngyös lesz.

A tények
Százhalombattai KE–DKSE-Airport Debrecen 31–29 (18–20)
Tököl, 200 néző. Vezette: Nagy F., Túróczy J.
Százhalombattai KE: Kovács J. – Nagy M. 2, Tarnavölgyi G. 4/1, Varga A. 5, Dénes 2, Pető 5, Kertész B. 8/5. Csere: Pásztor I. (kapus), Putics B. 2, Mészáros 1, Papp M. 1, Gábori M. 1, Nikolica, Varnyák. Edző: Adorján Gábor.
DKSE-Airport Debrecen: Djordjevics – Gúnya 1, Rédei 2, Frey T. 6/2, Visnyevszki 7, Kelecsevics 4, Pálos 3. Csere: Vlcsko, Nahaj L. (kapusok), Lókodi 4/3, Juhász K. 1, Mezei 1, Ambrus, Csikós. Edző: Kovács Mihály.
Piros lap: Dénes J. a 12. percben szándékos szabálytalanságért.
Kiállítások: 8, illetve 12 perc.
Hétméteresek: 7/6, illetve 10/5.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!