haon-sportoldal

2008.09.12. 11:35

Csurgón jobban kell kezdeni

<p>Debrecen – Nehéz mérkőzésre számít Gúnya Péter, a DKSE-Airport Debrecen jobbszélsője Csurgón, ahol szombaton 16 órakor lépnek pályára a bajnokság második fordulójában.</p>

Nem teljesen ismeretlen az ellenfél: az edzőtáborban, Tapolcán játszottak az első osztályba most feljutott alakulattal, csütörtökön pedig videón megnézték a csurgóiak Dunaferr elleni mérkőzését.

– A Dunaferr nagyobb játékerőt képvisel, és könnyedén győzelmet aratott, de a csurgóiak otthon minden bizonnyal sokkal jobban szeretnének bemutatkozni – jegyezte meg Gúnya Péter.

– Örültünk a szerdán hazai pályán aratott győzelemnek. Negyven-negyvenöt percig jól játszottunk, a hullámvölgyeket kell megszüntetni, és a kezdésre kell jobban figyelnünk. A siker mindazonáltal erőt, önbizalmat ad – fejtette ki a kiváló jobbszélső, aki a javítandó elemekről is beszélt. – Sok volt a technikai hiba, próbáltuk pontosítani a játékot az eltelt két napban.

A csapat pénteken utazik el a Dunántúlra – útközben még egy edzést beiktatnak –, szombaton pedig 16 órakor kezdődik a mérkőzés. – Szokatlan az időpont, általában 17 vagy 18 órakor szoktunk játszani – mondta a DKSE csapatkapitánya. – Ez megváltoztatja a délutáni felkészülést, mindent kicsit korábbra kell hozni.

Hozzátette: a korábbi kezdés mindemellett nem okozhat gondot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!