haon-sportoldal

2008.04.19. 14:45

DVSC-TEVA–Nyírség Spartacus FC online közvetítés

<p>Igazi rangadó várt a két csapatra, hiszen az ősi rivális nyíregyháza Spartacus látogatott Debrecenbe. <dia width="900" height="700" alt="DVSC-TEVA - Nyírség-Spartacus FC mérkőzés 2008.04.19."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/DVSC_TEVA___Ny_rs_g_Spartacus_FC_m_rk__337_/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="DVSC-TEVA - Nyírség-Spartacus FC mérkőzés 2008.04.19." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/dvsc-nyiregyhaza-foci-football.wmv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.PNG" width="13" border="0" /></A></p>

93. perc: véget ért a találkozó. DVSC-TEVA-Nyíregyháza Spartacus 4-1.

 A lokisták megtették azt, amit a szurkolóik elvártak tőlük: magabiztosan verték az ősi ellenfelet.

88. perc: a debreceni közönség percek óta élteti a hazai csapatot.

83. perc: Ismét debreceni találat! Kerekes és Bagoly csatázott egy előreívelt labdáért, a védő végül lerántotta a debreceni csatárt, Bede 11-est ítélt. A büntetőt Leandro ballal a kapu jobb oldalába lőtte, Illyés érezte a sarkot, de nem érte el a labdát. 4-1

81. perc: egy hosszú ívelést követően Kerekes fejelhetett senkitől sem zavartatva 5 méterről, ám pont Illyés kezei közé juttatta a labdát.

75. perc: Czvitkovics helyén Szakály kapott lehetőséget a hajrára.

74. perc: Lippai helyett Minczér a pályán.

73. perc: Loki-gól! Rudolf ment le az alapvonalig a jobb oldalon, középre lőtt, Bagoly rosszul nyúlt bele a labdába, ami a bal alsó sarokban kötött ki. 3-1.

73. perc: egyéni akció végén Dosso lőtt kissé kisodródott helyzetben, az erős lövést Polekszics hárította.

68. perc: Kerekes ugratta ki Rudolfot, aki egyből lőhetett volna 12 méterről, ám ehelyett átvette a labdát, majd középre akart passzolni Kerekeshez, de a védő elrúgta játékszert. Hatalmas lehetőség volt!

 65. perc: egy ellentámadás végén a 16-os bal sarkáról Miskolczi célozta meg a kaput, a csavart lövés után a kapu fölé szállt a labda.

62. perc: újabb debreceni csere: Kouemaha le, Rudolf Gergely be.

60. perc: Czvitkovics 29 méterről lőtt el egy legurított szabadrúgást, a jobb alsó sarokba tartó labdát Illyés kitolta.

58. perc: Dombi Tibor kapott lehetőséget, Huszák Tamást hívta le Herczeg András.

55. perc: Czvitkovics szöglete után kerekes fejelt kapura, Illyés kezéből kiperdült a labda, ami végiggurult a gólvonalon (talán túl is), a játékvezető nem látott gólt.

51. perc: szépített a Szpari. Vitatható körülmények között (Komlósi és Dossó csapott össze a büntetőterületen belül) 11-est kapott a Nyíregyháza: Bagoly a balra mozduló Polekszics mellett a kapu jobb sarkába lőtte a labdát.

2-1

49. perc: nagyon csapkodó a játék, egymás hibáiból élnek a játékosok.

Megkezdődött a második félidő. A szünetben Révész Attila cserélt, Hegedűs helyett Zabos Attilát küldte harcba.

47. perc: véget ért az első félidő.

A Loki két helyzetét gólra váltva magabiztos előnnyel vonulhatott pihenőre.

44. perc: újabb Loki-gól! Jobboldali szöglet után Takács 6 méterről - megelőzve a kimozduló Illyést - a kapuba fejelte a labdát. 2-0

43. perc: Czvitkovics 25 méterről zúdított egy szabadrúgást kapura, a lövést Illyés üggyel-bajjal tolta szögletre.

40. perc: az utóbbi percekben a vendégek birtokolják többet a labdát, de igazán nagy ziccert nem tudtak kialakítani.

37. perc: ismét a Loki bal oldalán tudtak a védelem mögé kerülni a nyírségiek, de a centerezésre Polekszics jól jött ki, megelőzve a gólra éhes Dossót.

33. perc: Kouemaha küzdött meg a labdáért Bagollyal, a debreceni csatár a baloldali szögletzászló közeléből középre ívelt Leandróhoz, aki 18 méterről félfordulatból előtte a játékszert, ami a bal alsó sarok mellett hagyta el a játékteret.

28. perc: gyors ellentámadás után Dosso húzott el a jobb oldalon, a kapu elé lőtte a labdát, ami végig gurult a kapu előtt, majd az érkező csatár elől Bíró szögletre mentett.

25. perc: vezet a Loki! Kouemaha jobbról passzolt középre, Huszák a védők gyűrűjében ballal átvette a labdát, majd 12 méterről jobbal kilőtte a jobb alsó sarkot. 1-0

24. perc: kényszerű csere a vendégeknél, a megsérült Vukadinovics helyére George a pályán.

21. perc: Bagoly buktatta Czvitkovicsot 22 méterre a nyíregyházi kaputól. A szabadrúgást a sértett végezte el, a bal alsó sarokba tartó labda felperdült Illyésről és alig kerülte el a kaput.

18. perc: küzdelemre, akarásra nem lehet panasz egyik csapat részéről sem, viszont a kapuk előtt eddig még nem sok helyzetet alakítottak ki a gárdák.

14. perc: tetszetős vendégtámadás végén Dosso lőhetett a hatos jobboldali sarkáról, a labda elsuhant a kapu előtt.

10. perc: 25 méterről lőhetett szabadrúgást a Loki, Leandro ballal csavart kapura, Illyés kapufára tolta a játékszert, a kipattanóra Komlósi érkezett, aki a lövés pillanatában megcsúszott, így a pár méterről leadott lövést hárítani tudta a nyírségi kapus. Óriási lehetőség volt!

5. perc: egy nyíregyházi szabadrúgásba Kerekes tette bele a fejét, a labda veszélyesen közeledett a bal felső sarok felé, de Polekszics szögletre tenyerelte a labdát.

3. perc: nagy lendülettel vetették magukat a küzdelembe a felek, de eddig csak mezőnyben folyt a csata.

A Soproni Liga 24. fordulójában Debrecenben rendezik a keleti rangadót, azaz a Loki-Szpari derbit. A csapatok a következő összeállításban kezdték a mérkőzést:

DVSC-TEVA: Polekszics - Bíró, Komlósi, Mészáros, Takács - Huszák, Kiss, Leandro, Czvitkovics - Kerekes, Kouemaha.

Nyíregyháza: Illyés - Zaleh, Bagoly, Mboussi, Ambrusz - Ramos, Hegedűs, Miskolczi, Vukadinovics - Lippai, Dosso.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!