Autó-motor

2019.12.02. 11:57

Autótöltő mint bevételi forrás

Az elektromos autók töltésének német úttörője egy szabolcsi vállalkozásra bízta teljes magyarországi képviseletét.

Az Autó Széles cégcsoportja az elmúlt 27 évben nyújtott teljesítményével kivívta a kelet-magyarországi autósok elismerését minden olyan kérdésben, amely a mobilitáshoz kapcsolódik. A vállalat legfiatalabb – és legmodernebb – üzletágával sem távolodott el a kaptafától: elektromos autók töltésére szolgáló készülékekkel és rendszermegoldásokkal segítik ügyfeleik üzleti sikereit és eredményességét.

„A témában abszolút éllovas, németországi MENNEKES iparvállalat 3 éve minket választott ki, hogy elektromos autó töltőik kizárólagos forgalmazója legyünk teljes Magyarország területén. Mi sem mutatja jobban a szakterületi iránti elköteleződésünket, minthogy több budapesti központú, multinacionális vállalatot lekörözve nyertük el mi, egy szabolcsi KKV, a MENNEKES bizalmát a gyártó országos képviseletére” – meséli büszkén Széles Tamás, a projekt vezetője.

Széles Tamás

„Vásárlóink egy része olyan villanyautós magánszemély, akinek nem mindegy, mivel tölti nagy becsben tartott autóját – így ők a német precizitást és minőséget, azaz MENNEKES márkánkat választják. Üzletemberek lévén pedig különösen nagy örömmel ötletelünk vállalati ügyfeleinkkel, hogy megtaláljuk a számukra legmegfelelőbb töltőmegoldást. A mi filozófiánk szerint egy töltő nem csak áramot vezet az akkumulátorba, hanem bevételt hoz, költséget csökkent és tovább emeli vállalati ügyfeleink megítélését saját vásárlóik szemében” – részletezi a projektvezető.

„Országos applikációnkra csatlakozva ügyfeleink töltőállomás-üzemeltetőként hirdethetik magukat. Így nem csak extraprofitra tehetnek szert, hanem új vásárlókat is bevonzanak – hiszen a villanyautós ott időzik és fogyaszt, ahol autóját tölteni tudja. A folyamat adminisztratív részét mi átvállaljuk, így ügyfelünknek már csak azt kell figyelnie, ahogy a töltőrendszer vállalkozása értékét növeli. Persze nem csak a direkt pénzügyi hatásra érdemes gondolni, hanem az imázs-növekedésre is. Manapság a környezettudatosság trendi, és fontos tényező a vevők azon döntésében, hogy melyik cégnél költik pénzüket.”

Széles Tamás még egy adó-tippel is ellát minket: „A töltőállomás bekerülési értéke és a beruházást követő 3 év alatt az állomás által termelt eredmény közti különbséggel a társasági adó alapja is csökkenthető. Ez is a céges ügyfeleink nyereségességét javítja.”

A MENNEKES csúcsminőségű elektromos autótöltő készülékei már nettó 199.000.- Ft-ért elérhetőek. Ismerje meg kínálatukat személyesen Nyíregyházán, a Hunyadi u. 57. alatt vagy rendelje meg kényelmesen webshop-on keresztül, a www.töltődjfel.hu címen. A MENNEKES kész projektjeinek listáját is itt találja.

 

(PR cikk)

Címkék#pr cikk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!