Szponzorált tartalom

2021.02.05. 16:29

Már két éves Debrecen legexkluzívabb autószalonja

Februárban ünnepli a második születésnapját Kelet-Magyarország egyetlen Lexus szalonja Debrecenben, ahol az ügyfelek megtapasztalhatják azt a kimagasló minőséget, melyet a népszerű prémium márka kínál.

A Lexus Debrecen szalonban mindenki igényére van egy autó, akik egy kompakt, modern és technológiailag fejlett járművet keresnek. A közel három évtizede az egyik legsikeresebb hazai Toyota márkakereskedésként működő Road Service Kft. bemutatóterme Európa egyik legimpozánsabb Lexus szalonja.

Legtökéletesebb élmény

A Lexus nemcsak a legújabb technológiákról, a high tech autókról legendás, hanem ügyfélszolgálatának színvonaláról is. A Lexus alapfilozófiája, a japán vendégszeretetet megtestesítő Omotenashi, a világ minden piacán a vállalat sikerének egyik legfontosabb záloga. Nincs ez máshogy a Lexus Debrecen szalonban sem, ahol az ügyfelek elégedettségét mérő Lexus Magyarország Omotenashi versenyben 1. helyezést értek el, mind a magyar, mind pedig az európai eredmények alapján. Ez azt jelenti, hogy úgy fogadják és kezelik ügyfeleiket, mintha saját otthonukban látnák őket vendégül. Mindez megnyilvánul az ergonomikus, letisztult, minden kényelmi szempontot figyelembe vevő ügyféltértől az ügyfélkiszolgálás folyamatának valamennyi legapróbb részletéig. A szalon kialakítása és berendezése komplett egységet alkot a Lexus autókon is fontos dizájnelemekkel. A Lexus minden modellje elérhető a mai kornak megfelelő exkluzív szalonban, a szedánoktól a SUV-okon át a csúcskategóriának számító sportautókig – benne az RX és NX modellekkel, az LC és LS zászlóshajókkal, valamint a vadonatúj ES modellekkel, és hatalmas várakozás övezte a vadonatúj kompakt friss és merész UX crossovereket is. A lenyűgöző kidolgozottság, páratlan elegancia, hihetetlen formavilág, kifinomult stílus, vagány vonalvezetés, prémium minőség, lehengerlő teljesítmény mellett különleges vezetési élménnyel is gazdagodnak, akik a Lexus mellett teszik le a voksukat.

A legzöldebb csúcskategóriás autómárka

A Lexus az évek alatt a világ negyedik legnagyobb luxus autómárkájává, és a vezető környezetbarát luxusautó-gyártójává vált. Az igazi prémium életmódmárka mára a környezetbarát öntöltő hibrid elektromos hajtás, a legendás megbízhatóság, a futurisztikus és letisztult dizájn, a high tech műszaki megoldások, a prémium kidolgozás szinonimájává vált. Hibrid modelljeinek köszönhetően most is lefedik a piac jelentős részét. A Lexus ráadásul újabb ökopiaci szegmens felé nyitott: a plug-in hibrid változatok felé. Az UX 300e modell az első a márka tisztán elektromos hajtású autóinak sorában, amelyet várhatóan plug-in hibrid elektromos és hidrogén üzemanyagcellás elektromos változatok is követnek. Tavaly ráadásul a Lexus mélyrehatóan felfrissítette legnagyobb európai szabadidő-autóját, az RX modelleket. Számos ponton finomítottak rajta, izgalmas vonalakkal, praktikus és műszakilag még fejlettebb külső és belső részletekkel gazdagodott a semmivel össze nem téveszthető Lexus. A világ vezető környezetbarát prémium hibrid gyártója több, mint 20 évvel ezelőtt az RX modellel teremtette meg a luxus-crossoverek szegmensét, a folyamatos fejlesztésekkel az eddigi határtalan kényelmet és 21. századi technológiákat még magasabb fokra helyezték. Így nem csoda, hogy jelenleg is ez a legnépszerűbb Lexus SUV világszerte.

Online autószalon

A pandémiás helyzet mindenre hatással van, nincs ez máshogy az autószalonok esetében sem. Azonban a Lexus Debrecen mindig is arra törekedett, hogy a legnagyobb ügyfélélményt nyújtsa, így jelenleg online autószalonként is működnek. Azok, akik nem tudnak, vagy nem mernek személyesen bemenni a Böszörményi úti márkakereskedésbe, online platformon is megcsodálhatják ezeket a hihetetlen járműveket. Telefonon vagy a www.lexusdebrecen.hu oldalon lehet jelezni az igényeket, és a Lexus Debrecen munkatársai készségesen veszik fel mindenkivel a kapcsolatot (messenger, whatsup, viber) és virtuálisan bemutatják az autókat, tanácsot és szakmai segítséget nyújtanak.

Lexus Debrecen

4032 Debrecen, Böszörményi út kivezető szakasza

Tel: +36 (52) 502600

E-mail cím: [email protected]

Képgaléria

(PR cikk – Lengyel Nóra)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában