Pink Floyddal az erdőn

2020.09.25. 14:53

Feldolgozásokkal lépett színpadra az Impact zenekar

Az Impact zenekar szerdán a Nagyerdei Víztoronyban koncertezett, nem mindennapi felállásban.

20200923 Debrecen fotó: Matey István MI Hajdú-Bihari Napló Impact koncert a Víztoronykertben.

Fotó: Matey István

Egy egyetemi rektor, egy vezérigazgató és egy rektorhelyettes alkotja azt az együttest, melyet több évtizede a zenélés szeretete tart össze, s bár „civil” életükben is komoly sikert tudhatnak magukénak, a színpadon is rendre megállják a helyüket.

Fotó: Matey István

A nem mindennapi koncertről Tőzsér József, a zenekar szószólója számolt be a Naplónak. – Ez a felállás az a „szentháromság”, melyből később az Android és a Tűzkerék is kinőtte magát. Rajtam kívül Szabó László, a Mediaworks vezérigazgatója és Szilvássy Zoltán rektor lépett színpadra szerdán a Nagyerdei Víztoronyban, és a fellépésről az előzőekhez hasonlóan nagyon pozitív visszajelzések érkeztek.

Fotó: Matey István

Tőzsér József először a kétszer negyvenöt perces fellépést értékelve megjegyezte, a dobok mögé a koncert második felében Mező Orbán ült be, majd zenésztársát a következőképpen méltatta: – Szabó László kiváló ember és zenész, aki mindig felkészülten érkezik a próbákra, rendszeresen gyakorol, és elmondható róla, hogy kiváló gitáros – fogalmazott az Impact billentyűse. Tőzsér József elmondta azt is, hogy ezzel a formációval leginkább a „feldolgozások feldolgozásait” játsszák, így egyik kedvenc zenekaruk, a Pink Floyd is nagy szerepet kapott a koncerten. A trió ez alkalommal Nacsa Kriszta énekessel lépett színpadra; aki pedig lemaradt a koncertről, október 23-án újra hallhaja a zenészeket a Nagyerdei Víztoronyban.

SzD

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!