DVSE

2018.11.17. 09:10

Hétgólos vereséget szenvedett a DVSE a Magyar Kupában

Debrecen - Nem sok esélyt hagyott a Pannergy-MVLC-Miskolc a DVSE-nek a Benu Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén.

Debrecen - Nem sok esélyt hagyott a Pannergy-MVLC-Miskolc a DVSE-nek a Benu Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén.

Az összecsapás elején még tudta tartani a lépést a jóval esélyesebb miskolciakkal a hajdúsági együttes, Fekete Gergő emberelőnyös góljával még 1-1 volt az állás a negyed derekán. A borsodiak ezt követően igazolták jó hírüket, és szinte tökéletes védekezést bemutatva 5-1-es vezetésre tettek szert a nagyszünetig – olvasható a debreceni gárda hivatalos honlapján.

A fordulás után sem változott a játék képe, a nagyon belelendülő vendégek pedig átgázoltak az idő közben kissé hitehagyottá váló hajdúságiakon. Érezhetően megviselte a hét eleji betegségsorozat Miroslav Bajin együttesét, a megszokottnál jóval fásultabban mozogtak Kovács Gáborék. A debreceni pólósok azonban nem adták fel, és minden erejüket összeszedve megnyerték az utolsó negyedet. Az MVLC a továbbjutás kérdését ezzel gyakorlatilag lezárta, 7 gólos előnnyel várhatja a szombati visszavágót, mely az elődöntőbe jutás szempontjából várhatóan csak formalitás lesz.


Magyar Kupa, negyeddöntő, 1. mérkőzés

Debreceni VSE–Pannergy-Miskolci VLC 5–12 (1–3, 0–2, 0–4, 4–3)

Debrecen, 150 néző. V: Füzesi Zs., Csizmadia Zs.

Debrecen: Kósik – Kovács Gábor 3, Durík, La Rosa, Macsi P., Vidovics, Dőry.

Csere: Fejős, Fekete 2, Smitula, Dienes, Zsilák, Melegh.

Edző: Miroszlav Bajin

Miskolc: Csoma – Lőrincz, Sztojanovics, BOWEN 4, BEDŐ 3, Vadovics 1, Banicsevics.

Csere: Nagy Á., Milicsics, MISICS 3, Hornyák, Szőke Sz., Vad Levente 1.

Edző: Sike József

Gól – emberelőnyből: 4/2, ill. 3/0.

Gól – kettős emberelőnyből: 1/0, ill. –/–

Gól – ötméteresből: –/–, ill. 2/2

Miroszlav Bajin: – Az első félidőben jó volt a védekezésünk, a lövéseink azonban már akkor sem sikerültek. Volt egy majdnem a teljes csapatot érintő vírusos fertőzés nálunk, ám ennek ellenére is harcoltak a játékosaim, elfáradtunk, nem tudok haragudni sem a csapatomra, sőt büszke vagyok, hiszen küzdeni akarásból ez jeles volt. A visszavágóra nem fehér zászlóval, nem feltett kézzel megyünk így sem.

Sike József: – A végeredmény megnyugtató, és hízelgő. Tudjuk, hogy milyen problémákkal küzd a DVSE. Jobb a játékosállományunk, de nem ennyivel. Azt pedig nehezen tudom elképzelni, hogy a szombati visszavágón nyolc góllal kikapnánk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!