A nap legfontosabb anyagai

2024.01.29. 20:30

Tényleg kijön a külföldi álomút egy hazai wellness árából? És hogy ázhatunk „bagóért” a hajdú-bihari fürdőkben?

Ezekről és sok másról is írtunk önöknek január 29-én. Összefoglaló a legfontosabb vármegyei hírekből.

Haon.hu

Az utazások és a gyógyfürdői kezelések témáját is körbejártuk hétfőn

Forrás: illusztráció / MW-archív, Napló-archív

  • Egy belföldi wellness ára vetekedhet egy külföldi út költségeivel? Szántai Judit utazásszervező megosztotta a Haonnal, hogyan alakul az elmúlt évekhez képest a magyarok utazási kedve. Körkép itt.
  • Ilyen hullámokat csapott a hétfői buszvezetői sztrájk Hajdú-Biharban: többen elkéstek az iskolából és a munkából, aki tudott, más megoldást választott az utazásra. Riportunkat ezen a linken találják.
  • Szenzációs leletre bukkantak a Déri Múzeum régészei Ebesnél: teljes páncélzatú avar harcost rejtett a föld, sőt a nyilait, az íját és a kardját is megtalálták november 21-én. Ami Rúfusz napja, szóval a harcost is így nevezték el. A múzeum részletes beszámolója itt olvasható
  • Drónt küldtek a pénteken átadott Sas utcai mélygarázsba, a látványos videón lényegében az egész épületet bejárhatjuk.
  • Nem tud létezni emberi szeretet nélkül a debreceni tűzvészből kimenekült Lucky, az egyedül maradt kutyának új otthont keresnek az állatvédők.
  • Hajdú-Bihar termálvízkincse egyedülálló, a tb ráadásul jelentősen hozzájárul a gyógyvizes kezelésekhez, így alig kell értük fizetni. Összeállításukban felsoroljuk a támogatott fürdői szolgáltatásokat.
  • Élete legnagyobb küzdelmét vívja a fülöpi kislány: a család Bécsbe vinné gyógykezelésre a 12 éves Tifanit, de ezt önerőből nem tudják megoldani. A cikkben arról is olvashatnak, hogyan tehetik könnyebbé a mindennapjaikat.

Ajánljuk még:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában