Kívül-belül elegáns

2024.04.29. 12:40

Különleges luxusgép éjszakázott Debrecenben, mutatjuk fotón is

A színátmenetes Boeing 737-esen többek között hatalmas tárgyalóasztalnak is jutott hely.

Haon.hu

A gép még vasárnap érkezett meg a Debreceni Nemzetközi Repülőtérre

Forrás: MW-archív

Nem mindennap látni olyan repülőgépet a Debreceni Nemzetközi Repülőtéren, amely még vasárnap érkezett a reptérre, majd hétfő délelőtt állt tovább a városból. A Boeing 737-7BC (BBJ) típusú gépre az egyik helyi Facebook-csoportban hívták fel a figyelmet. A fekete-fehér-bronz színátmenetes festésű gép a Flightradar24 adatai szerint Dohából érkezett Debrecenbe 18.17-kor, majd másnap 10.36-kor szállt fel. Az úti célja az indiai Mumbai, ahová várhatóan este fél 10 előtt nem sokkal fog megérkezni.

boeing 737 debrecen
A többszínű gép hétfő délelőtt szállt fel Debrecenből
Forrás: Martin Hartland / Jetphotos

Az adatbázis alapján magángépről van szó, amelyet az Air X Charter üzemeltet. A 9H-ELF lajstromjelű Boeing 737-es igazi luxusgép: a társaság honlapja szerint két zuhanyzó és egy hálószoba is van rajta, de utóbbiból is könnyen lehet kettő, ha az utasok igényei ezt kívánják. A fedélzeten gond nélkül le lehet bonyolítani megbeszéléseket is, ehhez tágas helyiség áll rendelkezésre két kényelmes kanapéval és tárgyalóasztallal. A belső fotókat itt lehet megnézni, tényleg impozáns az egész.

A máltai székhelyű társaságot 2011-ben alapították, a Debrecenben is megfordult gép 2022 áprilisa óta a flottájuk része.

Azt nem tudni, most kik utaztak rajta.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában