szon-sportoldal

2008.06.10. 10:02

Ördög pokolian jól játszott

<p>Ördög küldte pokolra a komoróiakat. A nagyot domborító dombrádi futballista öt gólt hintett – a megyei másodosztályú egylet valamennyi „dugóját” ő jegyzete az idegenben megnyert összecsapáson. <A href="hirek/im:szon:newspaper-kmtippek/cikk/ordog-pokolian-jol-jatszott/cn/szon-news-km_01-20080610-094348 "><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /></A></p>

Mi több: Kamarás József a Kerekes-csoport második helyére beágyazódott gárda színeiben huszonöt találatig jutott az aktuális idényben: holtversenyben vezeti a legütőképesebb támadók listáját a gyulaházi Éles Istvánnal.

– Ifimeccsen még nagyhalászi játékosként szereztem öt gólt, hozzá kell tegyem, a társak nélkül most sem sikerült volna ez a teljesítmény – köszönte meg a segítéséget a Kamarás József: harminchárom esztendős csatár, akire a halászi serdülőgárdában ragasztották az Ördög becenevet. – Amikor megegyeztem a dombrádi vezetőkkel, hogy itt folytatom a pályafutásom, nem ígértem gólkirályi címet: az én hitvallásom szerint ugyanis mindig a csapat érdeke az első, így megtörténhet, hogy az ember a mezőnymunkájával is legalább annyira hasznos tud lenni, mint az egyéb mutatóival.

Meggyőződésem, a nyugodt háttér elengedhetetlen a jó szerepléshez, én pedig megfordultam már néhány csapatnál és mondhatom, ilyen tekintetben Dombrádon nem lehet panasz! Azt gondolom, bizonyítottam az edzőnek, valamint a szurkolóknak, hogy érdemes volt bízni bennem, tehát kölcsönösen jól jártunk. Úgy szereztem huszonöt gólt, hogy öt mérkőzést kihagytam: Komorón jó formában játszottam, igaz, három helyzet elpuskáztam, dehát minden nem jöhet be.

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!