szon-sportoldal

2008.05.19. 12:57

Bikiniben a magyar röpi-válogatott Nyíregyházán

<p>Nyíregyháza - A Nyíregyházán edzőtáborozó női röplabda-válogatott tagjai számára hétfőn élményt jelentett a fürdőzés. <dia width="900" height="700" alt="Bikiniben a magyar röpi-válogatott Nyíregyházán 2008.05.19."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Bikiniben_a_magyar_r_pi_v_logatott_Ny_regyh/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Bikiniben a magyar röpi-válogatott Nyíregyházán 2008.05.19." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/roplabda-bikini-valogatott-nyiregyhaza.wmv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

A sóstói élményfürdőben töltötték a röpis lányok a hétfői napot. Mi sem voltunk restek: kimentünk hozzájuk! Ezúttal nem csak azt mutatjuk meg Önöknek, hogy áll a lányokon a bikini, hanem azt is megkérdeztük tőlük, hogy tetszik nekünk városunk, Nyíregyháza. Nézze meg a videót!

KATTINTSON A KÉPRE!

Névsor

A keret: Bognár Krisztina (Panioniosz, görög), Filipovics Anita (Brunelli Volley Nocera Umbra, olasz), Héjjas Valéria (Sports Volley Ball, francia), Horváth Dóra (Pallavolo Villanterio SRI, olasz), Meléndez-Pál Beatrix (Marienda de a Coruna, spanyol), Pethő Anita (USSP Albigedis), Dégi Barbara, Kapuvári Melinda, Kötél Zsanett, Nagyné Mátrai Veronika, Pék-Tormási Orsolya, Vatai Gabriella (Vasas), Kovács Eszter, Kovács Tímea, Németh Zsuzsanna (BSE), Kötél Dóra (Gödöllő), Katona Brigitta, Merkószki Tünde (Betonút-NRK Nyíregyháza)

A szakmai stáb: Ludvig Zsolt szövetségi kapitány, Kőhalmi Richárd másodedző, dr. Hidas Péter csapatorvos, Hankóczi Zsolt gyúró, Nagy Kornél technikai vezető.

Kapcsolódó cikkek:

  •  Röplabdás adok-kapok Svédországban
    Svédországban járt a nyíregyházi stáb (Ludvig Zsolt szövetségi kapitány, Kőhalmi Richárd edző, Hankóczki Zsolt gyúró) által irányított magyar női B röplabda-válogatott.

  • Svédországba repülő röpisek
    Pénteken délután Stockholmba repül a magyar női B röplabda-válogatott. Szombaton és vasárnap is barátságos meccset játszanak a svéd A válogatott ellen.

  • Legjobbként sem válogatott
    Az egy hete a bajnoki aranyérem mámorában úszó Betonút-NRK játékoskeretéből mindössze Katona Brigitta készül a magyar válogatott tatai edzőtáborában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!