Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.07.11. 13:07

Madrigálok, slágerek a szletésnapi koncerten

<p>Nyíregyháza - A jubileumi rendezvényen részt vesznek, s természetesen énekelnek a művészeti együttes egykori tagjai is, valamint fellép a kamarakórussal az Angliából érkező Sally Dunkley is.</p>

Az elmúlt 20 esztendőben megszokhattuk már, hogy mindig valamilyen zenei meglepetéssel rukkolt elő a Banchieri Énekegyüttes. Mindez „hatványozottan” elvárható egy olyan együttestől, amely éppen megalakulásának 20. évfordulójára készül egy jubileumi koncerttel.

Nos, az érdeklődők nem is fognak csalódni, hiszen mint megtudtuk, ismét sok zenei meglepetés lesz a születésnapi hangversenyen, amelyet július 12-én 19 órától rendeznek meg a nyíregyházi Kodály Zoltán Általános Iskolában. A két évtized munkásságát bemutató műsorban a madrigálok mellett lesz zenei paródia is, valamint felcsendülnek könnyűzenei slágerek is – Banchieri-átiratban.

A jubileumi rendezvényen részt vesznek, s természetesen énekelnek a művészeti együttes egykori tagjai is, valamint fellép a kamarakórussal az Angliából érkező Sally Dunkley is.

- M. Magyar László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!