Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.06.16. 14:00

Kábítószer Nyíregyházán

<p>Nyíregyháza - A Nyíregyházi Rendőrkapitányság kábítószerrel visszaélés bűntette miatt indított eljárást egy 20 és egy 26 éves fiatalember ellen.</p>

A BMW-vel közlekedő gyanúsítottakat a rendőrök a Mező utcán igazoltatták pénteken éjjel. Az intézkedés során az egyik rendőr a marihuána jellegzetes szagát érezte az egyik fiatalon, akinek ruházatából elő is került egy kis fű, szandáljából pedig egy kis fehér port tartalmazó zacskó.

A rendőrök az autó átvizsgálásakor találtak még 11 fehér tablettát, 6 további fehér port tartalmazó tasakot és 5 tasakocska növényi származékot. A kábítószergyanús anyagokat (az elsődleges adatok szerint speedet, marihuánát és extasyt) lefoglalták.

A gyanúsítottaknál tartott házkutatás során további kábítószergyanús anyagmaradványok, illetve drogfogyasztáshoz, adagoláshoz használatos eszközök kerültek elő. A két fiatal nem tagadta, hogy kábítószert használtak, az eljárás során szabadlábon védekezhetnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!