Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.06.05. 11:27

Gyermekhét lesz Gávavencsellőn

<p>Gávavencsellő - Június 6-án az osztályok kirándulásokat, sétát, kerékpártúrát szerveznek a környező településekre, illetve a Kacsatóra, a Kanális partra, az óvodások pedig az óvoda udvarán fogják vidám hangulatban eltölteni a délelőttöt.</p>

Május utolsó hetének vasárnapján a gyermekek kerülnek a figyelem központjába. Mivel ez az időszak a tanév utolsó felméréseinek, számonkéréseinek napjai , így június 2. hetét szentelik a gyermekeknek a gávavencsellőiRakovszky Sámuel Általános Iskolában. Június 6-án az osztályok kirándulásokat, sétát, kerékpártúrát szerveznek a környező településekre, illetve a Kacsatóra, a Kanális partra, az óvodások pedig az óvoda udvarán fogják vidám hangulatban eltölteni a délelőttöt.
Az alsó tagozatosokat és az óvodásokat 14 órára várja az aula a Vidám Vándorok Énekelj velünk című zenés műsorával.

Június 7-én délután 14 órára tornabemutatóra várjuk az érdeklődő szülőket, nagyszülőket. Itt az óvodásoktól a 8. osztályosokig minden gyermek bemutatja ügyességét. Délután fél 5-től Jucus várja a szórakozni vágyó fiatalokat, majd 9 óráig diszkó lesz, a hátsó udvaron (természetesen jó idő esetén). Június 10-én délelőtt kilenc órától a Kis herceg című előadást láthatják a gyermekek. Ezt megelőzően az óvodások június 3-án és 4-én a sóstói vadasparkba mennek kirándulni.

- M. Magyar László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!