Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.05.28. 13:11

Indul a SZON gyermekszépségversenye

<p>Keressük a legszebb gyerekeket: indul internetes portálunk, a Szabolcs Online gyermekszépségversenye. A versenyt nemenként, három-három kategóriában hirdetjük meg, a győztesek értékes ajándékokat kapnak.</p>

A gyerekekről a fotókat kizárólag e-mailben, a [email protected] címre lehet beküldeni, papírképeket nem fogadunk el. Egy gyermekről egy fotó nevezhető, amennyiben több kép érkezik, a szerkesztő dönti el, melyiket használja. Nemenként három kategóriában lehet nevezni: 0-12 hónap, 1-4 évesek és 4-8 évesek.

A játék menete

Nevezés: május 26.– június 11. 12 óra
Szavazás: június 13. reggel 6 óra–június 29., 12 óra
Szavazás lezárása: június 29., 12 óra
Beérkezett szavazatok megerősítése: július 1., 12 óra
Zsűrizés: július 2.
Nyeremények átadása: július 3.

Csak Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei lakcímmel bejelentett szülő(k) gyermekei vehetnek részt a játékban. A jelentkezések akkor érvényesek, ha a beküldő megadta a gyermek pontos nevét, születési idejét, a gyermek életkorához tartozó kategóriát, az egyik szülő nevét és telefonos, valamint e-mailes elérhetőségét, továbbá a bejelentett állandó lakcímét. Nemenként és kategóriánként az első három legtöbb szavazatot kapó gyermekek kapnak értékes ajándékot.

  • 0-12 hónapos fiúk
  • 0-12 hónapos lányok
  • 1-4 éves fiúk
  • 1-4 éves lányok
  • 4-8 éves fiúk
  • 4-8 éves lányok
    Miért csökken a szavazati arány? 

    Rendszerünk százalékban jelzi a beérkezett szavazatokat. Minél több az összes gyermekre leadott szavazat, annál több voks kell egy csemetére, hogy százalékosan ugyanakkora rész jusson neki.

    Egy példával illusztrálva: amennyiben összesen két szavazat érkezett két különböző gyermekre (tehát 1-1), akkor 50-50 százalékos az eloszlás, míg ha érkezeik egy harmadik szavazat is egy harmadik picire, az az egy szavazat már csak 33,3 százalékot tesz ki.

    Amennyiben tehát újabb szavazatok érkeznek más gyerekre is, a százalékos arány nagymértékű csökkenése is elképzelhető. Természetesen a szavazatok száma nem csökken, csupán az összes szavazathoz viszonyított aránya.


Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!