Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.04.13. 10:33

Idős embert gázoltak a zebrán Nyíregyházán

<p>Nyíregyháza - Miután véget ért az első villanyfényes nyíregyházi nb1-es összecsapás, sajnos elszabadultak az indulatok. <DIA alt="Idős embert gázoltak a zebrán 2008.04.13." height="700" width="900"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Id__337_s_embert_g_zoltak_a_zebr_n_2008_04_/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Idős embert gázoltak a zebrán 2008.04.13." src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA> &#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/flv-080413baleset_ps_flv.flv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

A stadion sarkánál egy autós a Sóstó felől tartott a belváros irányába és a kijelölt átkelőhelyen gázolt el egy idősebb férfit, aki felcsapódott szélvédőre és súlyosan megsérült. A mentők kórházba vitték, a feldühödött szurkolók csaknem megverték az ellenőrzésnél ittasnak bizonyult autóst. A rendőrség eljárást indított a körülmények tisztázására.

A rendőrség lezárta az Erdő sort, így az autók beragadtak, amikor távoztak a vendégszurkolók a stadionból. Sajnos a hazai publikum jó néhány tagja megállt és hangosan ordítozva heccelte a rendőrsorfal mögött lévő diósgyőrieket. A rendőrök végül hátrébb nyomták a bunyóra szomjazó hazaiakat, és ekkor egy mentő érkezett az Erdő sorra, mert egy autóban olyan rosszul volt egy fiatal, hogy rángatózott. A kocsiban utazók elmondása szerint egy rendőr ütötte meg, a mentők elszállították a fiatalt. Ezt követően az állomásig már rendkívüli esemény nem történt, sőt a végén már integettek a vendégek, amikor kigördült velük a vonat.

Kapcsolódó cikkek:

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!