Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.04.30. 10:30

Elnézett oldalra és máris ütközött Nagycserkeszen

<p>Nagycserkesz - Szerda reggel egy személygépkocsi tartott Nagycserkesz belterületén Tiszavasvári felé. <DIA width="900" height="700" alt="Elnézett oldalra és máris ütközött Nagycserkeszen 2008. 04. 30."><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Eln_zett_oldalra__s_m_ris__tk_z_tt_Nagycser/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Elnézett oldalra és máris ütközött Nagycserkeszen 2008. 04. 30." src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA>&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/cserkesz_baleset.wmv/viewer.html"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" /></A></p>

Az ukrán rendszámú autó vezetője saját elmondása szerint oldalra nézett, majd amikor visszatekintett az útra, máris ott volt előtte az addig tisztes távolságból követett kis teherjármű. Fékezés közben nekiütközött a teherkocsi végének.

A magyarázat egyszerű volt, egy autó a teherjármű előtt haladva kanyarodott jobbra, és ezért lassított a teherkocsi, amit elhibázott a VW Passat vezetője. Személyi sérülés nem történt, a felek betétlap kitöltésével rendezték a kárt.

Kapcsolódó cikkek:

Négyen sérültek meg a 41-es főúton
Hétfő este borgőzössé vált a 41-es főút egy baleset nyomán Rohod közelében, amikor egy teherautó karambolozott egy személygépkocsival.

Kerékpáros és autó karambolja Nyíregyházán
Hétfő délután egy kerékpáros hajtott egy autó elé, ütközésük nyomán a kerékpáros megsérült, de előtte lezárta a karikába hajtott roncsot.

Ittasan motorozott Nyíregyházán
Szombaton este Nyíregyháza belterületén egy motorral közlekedő férfi feltehetően ittassága miatt nem megfelelő sebességgel és nem az út vonalvezetésének megfelelően kanyarodott, ezért elvesztette uralmát a járműve felett és a motor jobb oldalára borulva kisodródott.

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!