Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.04.28. 12:58

Ballagások a nyírségi középiskolákban

<p>Baktalórántháza - Baktalórántházán a Vay Ádám Gimnázium, Szakközépiskola és Szakiskola két helyszínen rendez ballagási ünnepséget.</p>

A Nyírség középiskoláiban is elballagnak a végzős diákok ezen a héten, hiszen május 5-én már kezdődik az írásbeli érettségi.

Baktalórántházán a Vay Ádám Gimnázium, Szakközépiskola és Szakiskola két helyszínen rendez ballagási ünnepséget. A Naményi út 7. sz. alatti iskolarészben április 30-án 14.3 órakor lesz a ballagás, a Vásártér úti iskolarészben április 30-án 15.30 órától búcsúznak a végzős diákok.A Demecseri Oktatátási centrum gimnáziumában április 30-án 16 órától ballag el két osztály.

Nagykállóban a Nagykállói Középiskola, Budai Nagy Antal Szakközépiskola három végzős osztálya április 30-án 14.30 órától búcsúzik el az alma matertől. A Nagykállói Középiskola, Korányi Frigyes Gimnáziumban április 30-án 16.30 órakor szólal meg utoljára a csengő öt ballagó osztály diákjai számára. A Kállay Rudolf Szakiskolában április 30-án 11 órakor rendezik meg a ballagtást.
Tiszavasváriban a Váci Mihály Gimnáziumban május 3-án 10 órakor köszönnek el a tanároktól és a diákoktól a két ballagó osztály tanulói. A Vasvári Pál Középiskola, Szakiskola, Kollégium április 30-án 15 órakor rendezi meg hét végzős osztály számára a ballagást.
Újfehértón a Bajcsy-Zsilinszky Endre Gimnázium és Szakközépiskola május 3-án 10 órától rendezi meg a ballagási ünnepséget.

- M. Magyar László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!