Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.03.28. 06:25

Segítünk: Sürgős segítséget vár egy anya

<p>Két gyermekét egyedül nevelő édesanya vagyok. Több, mint két évtizedet folyamatos munkaviszonyban töltöttem. Az állásom másfél éve szűnt meg, leépítés folytán.</p>

Hiába pályázok meg mindenféle álláshirdetést, mindenütt csak ígéreteket és elutasításokat kapok. Egyszerűen nem kapok állást. Akinek nincs ismeretsége, vagy „keresztapja”, az a mai világban elveszett ember. Ilyennek érzem én is magam.

Teljesen kilátástalan a helyzetem. Az a legfőbb problémám, hogy a lakásomon lévő jelzáloghitelt nem tudom fizetni az állásom elvesztése miatt. Jelenleg már folyik a végrehajtás, és el akarják árverezni a lakásomat. Nem akarom elveszíteni, hiszen az életem első lakása, az én és a gyermekeim otthona. Ebben a lakásban van az egész életem munkája és a gyerekeimmel kapcsolatos minden emlék.

Bízom benne, hogy akadnak még olyan emberek, akik segítenek a bajba jutott embertársaikon. Önhibámon kerültem ebbe a kilátástalan helyzetbe. Nagyon kérem a segítőkész embereket, akiknek nem jelent gondot, segítsenek (S.O.S.)! Bármilyen összegű segítséget elfogadok, melyet hálás köszönettel vennék. A telefonszámom: 06-20/543-9268.

Kapcsolódó cikkek:

Felőrülnek a gondok
Egyedülálló anyukaként nevelem a 12 éves fiamat, és a 6 éves kislányomat. Nagyon nehéz helyzetben élek - írta egy anyuka.

Együtt sírtak az örömtől
A Kállósemjénben élő, két gyermekes, nehéz körülmények között elő fiatal házaspárnak sokan ajánlották fel segítségüket.

Szeretném visszakapni 
Combnyaktörést szenvedtem, egyensúlyzavarom miatt én sem tudok közlekedni az utcán. A nagyecsedi folyó partjánál lecsúszott a vállamról egy fényképezőgép.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!