Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.03.12. 13:27

Nyíregyháza szégyentára

<p>Nyíregyháza - Feltettük Önöknek a kérdést: van-e olyan hely vagy épület, mely nem nyeri el a tetszésüket Nyíregyházán?&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/flv-szemet_nyiregyhaza_flv.flv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

A válaszokból szemezgettünk, felkerestük a helyeket, melyeket Önök, Nyíregyháza lakói ajánlottak figyelmünkbe.

Egyik olvasónk a Dózsa György utca és a Hősök tere közötti dufartra hívta fel a figyelmünket, amely nem elég, hogy szinte nap mint nap "szeméthegyekkel" telik meg, de ott jártunkkor még emberi (?) ürüléktől is bűzlött!

Jártunk a Búza téren, a Sárga dombháznál, a Kelet Áruház előtt, de a Piros házzal szembeni rozsdás hirdetőtábla látványa is "megéri a pénzét". A kérdést továbbra is tartjuk! Van még ötlete? Melyik az a pontja a városnak, ami az Ön szemét szúrja?

Kapcsolódó cikkek:

Tűzfal, szégyenfal Nyíregyházán
Nyíregyházán, a római katolikus templom háta mögött, a bírósági épülethez kapcsolódó, lebontott ház tűzfala már nagyon régen elcsúfítja a teret.

Önök mondták Nyíregyháza belvárosáról
Önöket kérdeztük, mit gondolnak a nyíregyházi Korzó és a Dózsa György utca jelenlegi állapotáról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!