Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.03.17. 11:08

Mindenki olajra lépett Nyíregyházán

<p>Nyíregyháza - Négy gépjármű koccant hétfő délelőtt Nyíregyházán, a Szalag utca végén, egy buszból kifolyt olaj miatt. <dia width="850" height="630" alt="Mindenki olajra lépett Nyíregyházán 2008.03.17."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Mindenki_olajra_l_pett_Ny_regyh_z_n_2008_03/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Mindenki olajra lépett Nyíregyházán 2008.03.17." /></a></dia></p>

Nem sok kell hozzá, hogy baj történjen, hétfő délelőtt Nyíregyházán, egy meghibásodott autóbuszból kis mennyiségű olaj folyt az aszfaltra, amitől olyan síkossá vált, hogy egymás után ütköztek a rajta elcsúszó járművek. Előbb egy Skoda a Törzs utca felé tartva kicsúszott a kanyar külső ívére, és egy szemből érkező Citroen oldalának ütközött, majd felszaladt a füves padkára.

Még szinte ki sem szálltak a járművezetők a kárrendezéshez, amikor két Toyota ütközött össze. Személyi sérülés nem történt, a rendőrség felvette az adatokat. A volán szakembere kivizsgálta a körülményeket, és úgy tudni, megtalálták a meghibásodott autóbuszt is.

Kapcsolódó cikkek:

  • Frontális karambol
  • Három sérült a balesetben
    • - Pusztai Sándor -

      Ezek is érdekelhetik