Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.03.17. 11:18

Együtt ünnepeltek a nyugdíjasok Tiszabercelen

<p>Tiszabercel - A meghívókat a következő mottóval küldték el a tiszaberceli nyugdíjasok: „Összejönni ez a kezdet, együtt maradni haladás, együtt dolgozni siker.”</p>

A Tiszaberceli Nyugdíjasok Egyesülete tíz éve fogja össze a település időseit. A jubileum alkalmából a közelmúltban ünnepséget rendeztek az egyesület tagjai a Tisza Gyöngye étteremben.

Az egyesület pontosan 1997. november 26-án alakult. Azóta tartalmas programokkal, együttlétekkel, országjáró, sőt határontúli kirándulásokkal tarkítjuk életünket, s örülünk annak az életmódváltásnak, mellyel könnyítettük életünket. Jelenleg 65 tagunk van, akik aktívan bekapcsolódnak a község rendezvényeibe, ünnepkörébe, turisztikai napjaiba. A jubileumi ünnepségen együtt voltunk a település polgármesterével, jegyzőivel, képviselőtagjaival, intézményvezetőivel, támogatóinkkal, a tanulóifjúság képviselőivel és a civil szervezetek vezetőivel. Vendégeink voltak: a megyei nyugdíjas szövetség elnöksége, Rakamaz, Szabolcs, Balsa, Gávavencsellő, Buj, Ibrány, Nagyhalász és Tiszatelek nyugdíjas egyesületei, klubjai, „küldöttei”, akikkel nyaranként találkozunk a szépséges Tisza-partunkon. Dalos, verses, zenés, összeállításunk a 10 évre emlékezett. A meghívókat a következő mottóval küldtük el: „Összejönni ez a kezdet, együtt maradni haladás, együtt dolgozni siker.” – tájékoztatta lapunkat Zsíros Antalné, a Tiszaberceli Nyugdíjasok Egyesületének elnöke.

- M. Magyar László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!