Sport

2019.04.06. 19:30

„Az eredmény mellett a játék is rendben volt”

Debrecen - A DVSC vs. MTK (3-1) OTP Bank Liga-mérkőzés után a két edző, Herczeg András és Lucsánszky Tamás értékelte a látottakat.

Debrecen - A DVSC vs. MTK (3-1) OTP Bank Liga-mérkőzés után a két edző, Herczeg András és Lucsánszky Tamás értékelte a látottakat.

Herczeg András: Nagyon jól kezdtük a találkozót, az első 25 percben rúgtunk is két szép gólt. Ezt követően gyengébbek voltunk, szépített is az MTK. A második félidőt is gyengébben kezdtük, majd az együttes felpörgött, és rúgtunk még egy gólt. Megérdemelten nyert a csapat, most az eredmény mellett a játék is rendben volt. A héten nehéz mérkőzést játszottunk, így még értékesebb a győzelem.

Lucsánszky Tamás: A mérkőzés képe alapján benne lehetett volna a pontszerzés a találkozóban, de hibákra kényszerített bennünket a Debrecen. Megérdemelten győzött a DVSC. Az első félidő elején nem működött jól a védelem, a félidő második részére feljavultunk, akár egyenlíthettünk is volna. A második játékrészben mezőnyfölényben játszottunk, de nem akadtak helyzeteink.


[related-post post_id="4196493"]

[related-post post_id="4196818"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!