Sport

2017.02.21. 10:01

Száznegyven aranyérem talált gazdára a Shogun Kupán

Debrecen - Kerékgyártó Csenge 3. helyen végzett a rzeszówi nemzetközi versenyen.

Debrecen - Kerékgyártó Csenge 3. helyen végzett a rzeszówi nemzetközi versenyen.

A közelmúltban bonyolította le a Shogun Sport­egyesület az V. Shogun Kupa–Kardos Csaba-emlékverseny elnevezésű, meghívásos utánpótlás kyokushin karateversenyét. A megmérettetésen 9 egyesület 140 ifjú karatékája lépett tatamira. A verseny célja az utánpótlás-nevelés és kiválasztás segítése, valamint a motiváció biztosítása a versenyzőknek. A gyerekek, illetve serdülők körmérkőzéses rendszerben, küzdőjátékban és kyokushin küzdelemben versenyeztek, s minden résztvevő aranyéremmel térhetett haza.

A shogunosok sikeres évet tudhatnak maguk mögött, hiszen a Magyar Kyokushin Karate Szervezet minősítési rendszerében, 86 klub közül az előkelő 2. helyet szerezte meg a Jászberényi Yakuzák SE mögött. Az elmúlt esztendőben a legfőbb utánpótlás versenyeket (debreceni Diákolimpia elődöntő, veszprémi Diákolimpia döntő, J&S Speed Kupa) megnyerte a klub.

Az idei év is jól kezdődött a Shogun SE-nél, letették névjegyüket Lengyelországban, mivel a Carpathia Kupa 600 indulója között Kerékgyártó Csenge 3. lett az ifjúságiak között Rzeszówban.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!