Sport

2016.11.27. 08:34

Lefékeznék a lendületbe jövő felcsútiakat

Balmazújváros - Fekete Ádám szerint a videózás során felfedezték a Puskás Akadémia sebezhető pontjait.

Balmazújváros - Fekete Ádám szerint a videózás során felfedezték a Puskás Akadémia sebezhető pontjait.

A Balmaz Kamilla Gyógyfürdő szurkolói ünnepi hangulatba kerülnek a hétvégén. A drukkerek nem csupán az adventi koszorún gyújtják meg az első gyertyát vasárnap, hanem az újvárosi stadion felé veszik az irányt, ahol Feczkó Tamás tanítványai a Puskás Akadémiával mérik össze az erejüket 16.45-kor (tv: M4 Sport). A vezetőség is próbál a szimpatizánsok kedvében járni, ugyanis a meccset ingyen lehet megtekinteni. Az ötödik pozíciót birtokló felcsútiak formája felfelé ível, hiszen legutóbbi öt meccsüket veretlenül vívták meg a másodosztályban. Ezzel szemben a listavezető hajdúságiak az előző két fellépésükön csupán egy pontot zsebeltek be. A két együttest egyébként csupán három egység választja el egymástól.

Egészséges a gólvágó

– Győzelemmel szeretnénk megörvendeztetni a drukkereinket, de nem lesz könnyű dolgunk – jelentette ki Fekete Ádám, a Balmaz házi gólkirálya a Naplónak. – Nagyon várjuk már a kezdő sípszót, mindenképpen meg akarjuk őrizni az első helyünket. Ellenfelünk keretét remek képességekkel megáldott labdarúgók alkotják, akik bármikor képesek váratlant húzni. Különösen figyelnünk kell Lencse Lászlóra, Tischler Patrikra és Vanczák Vilmosra, utóbbi a riválisunk védelmének bástyája. De a futball attól is szép sportág, hogy nem mindig a húzóemberek döntik el a három pont sorsát. Alaposan kielemeztük a felcsútiak játékát, a videózás során kiderült, hogy elöl-hátul rendkívül erősek. Minden alakulatnak, így a Puskásnak is vannak sebezhető pontjai, reményeink szerint ezeket ki tudjuk használni a hétvégén. A Fejér megyei együttes után a Kisvárdával találkozunk, ezeken a mérkőzéseken eldől, hogy hol a helye a Balmazújvárosnak. Az utóbbi időben a sípcsontommal és a vállammal is problémáim adódtak, ám szerencsére kihevertem ezeket a sérüléseket, száz százalékos állapotban vagyok. Zsiga Ervinre eltiltás miatt nem számíthat a szakmai stáb, rajta kívül mindenki bevethető. Ervin fontos láncszeme a csapatunknak, de bő a keretünk, megoldjuk a pótlását.

HBN-BÁ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!