Sport

2014.05.02. 17:13

Mérföldkő előtt a Loki

Debrecen - Az NB I. 27. fordulójának zárómérkőzésén, vasárnap 18.30-tól a tizedik Lombard Pápa Termál FC otthonában lép pályára a listavezető Debrecen.

Debrecen - Az NB I. 27. fordulójának zárómérkőzésén, vasárnap 18.30-tól a tizedik Lombard Pápa Termál FC otthonában lép pályára a listavezető Debrecen.

A két gárda őszi összecsapásán a 63. percben még 2–0-ra vezetett a Lokomotív, ám a vége 2–2 lett.

– Jó formában van a csapatunk, a Kecskemét elleni lehengerlő siker önbizalmat adott, a Pápa otthonában is harcosnak és elszántnak kell majd lennünk, nem szeretnénk úgy járni, mint októberben. Finisébe érkezett a bajnokság, mérföldkő lesz ez a találkozó, nem mindegy, milyen előzményekkel fogadjuk az Újpestet május 10-én. Nehéz ütközetre számítunk, a pápaiak a Győr dolgát is alaposan megnehezítették pár hete. Tudjuk, hogy vannak veszélyes focistái ellenfelünknek, de nem foglalkozunk ezzel, csak magunkra koncentrálunk. Az még nem ismert előttem sem, játszhatok-e majd, annyi biztos, hogy utazom. Nincsenek jó emlékeim a pápai mérkőzéseinkről, volt, hogy kiállítottak, volt, hogy elájultam, de én ezekkel sosem foglalkozom, ha lehetőséghez jutok, mindent megteszek a sikerért – mondta határozottan Bernáth Csaba, a DVSC védője.

A találkozót a Hajdú Online élőben közvetíti.

A cikk folytatását a naplo.hu-n és a Hajdú-bihari Naplóban olvashatják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!