Sport

2013.10.14. 11:55

Három első és három harmadik hely Kolozsvárról

Kolozsvár, Debrecen - A DVSC hét öklözője október 11-13. között Kolozsváron meghívásos versenyen vett részt több korosztályban, illetve a felnőttek között is.

Kolozsvár, Debrecen - A DVSC hét öklözője október 11-13. között Kolozsváron meghívásos versenyen vett részt több korosztályban, illetve a felnőttek között is. A Rácsai András és Dr. Vígh Balázs edzők irányította csipet-csapat szépen helytállt a köztudottan nehéz környezetben. Akik győzelmeket hoztak, nekik külön gratulálunk, ám a vesztesek között is voltak, akik lehettek volna nyertesek, ezt tudjuk, vagyis hajrá tovább, srácok!

Rácsai Bandi bá így foglalta össze a Golden Belt versenyt: - Összességében 7 versenyzőből 6 vívott mérkőzést, és 3 első hely, valamint 3 harmadik hely jött össze, ezzel zártuk a tornát. A hetedik versenyzőnknek, a junior korú Grumhold Albertnek nem került ellenfél a súlycsoportjában, ezért ő most nem bokszolt. Mindent figyelembe véve jó eredménynek mondható az, amit elértünk a romániai versenyen.

Serdülő: /44 kg/ 3. hely Eszenyi Dániel, /60 kg/ 1. hely Lakatos Máté

Ifi: /56 kg/ 1. hely Pukoli Renátó, /64 kg/ 3. hely Csonka Zsolt

Felnőtt: /64 kg/ 3. hely Takács József, /91 kg/ 1. hely Deél Szabolcs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!