Sport

2013.10.25. 12:43

Esélyesként sem könnyű

Debrecen - A Lombard Pápa látogat a Nagyerdőre, a Loki a favorit, de nem könnyelműsködhet.

Debrecen - A Lombard Pápa látogat a Nagyerdőre, a Loki a favorit, de nem könnyelműsködhet.

Kötelezőnek nevezhető győzelmet remélnek a debreceni szurkolók a DVSC-től szombat délután, ugyanis a harmadik helyezett házigazdák a kilencedik helyen álló pápaiaknak adnak randevút az Oláh Gábor utcán. A 14 órától kezdődő mérkőzést (élőben a HAON-on) az OTP Bank Liga 12. fordulójában rendezik, a hajdúságiaknál nagy valószínűséggel ezúttal is a Kecskeméten szép szólógólt szerző Korhut Mihály lesz a balhátvéd.

– Nagyon örültem, hogy betaláltam a KTE ellen, de azért azt túlzás lenne kijelenteni, hogy mostantól én vagyok az első számú gólvágó a csapatban – mondta Korhut. – Korábban az NB II-ben többször is gólt tudtam szerezni, sőt Kecskeméten egy Magyar Kupa-találkozón is voltam már eredményes. Ha odakerülök, szívesen célba veszem a kaput, de nem feltétlenül a gólgyártás az én feladatom.

Mindig nehéz

A védőnek felvetettük, a most futó szezonban jobban teljesít, mint az elmúlt idényben, bár ez az egész társaságra is igaz. – A tavalyi évünk hullámzó volt, most kiegyensúlyozottabban teljesít a csapat is, és én is. Igyekszem állandósítani a jó formát – nyilatkozta a labdarúgó, majd rátért a szombati kilencven percre. – A Pápával mindig nehéz mérkőzéseket vívunk, akár itthon, akár idegenben találkozunk velük, erre készülhetünk most is. Bízom benne, hogy nem csak védekezni akarnak a vendégek mondjuk öt hátvéddel, két nyíltabb focit felvállaló gárda ugyanis szórakoztatóbb meccset képes játszani. Mindegy persze, hogy miként, de le kell győznünk őket – fogalmazott Korhut Mihály.

HBN-TN


„Az egy pont is jó lenne”

Természetesen a Lombard Pápa honlapján is foglalkoznak a szombat délutáni bajnoki összecsapással, a vendégektől Tóth Gábor vállalkozott rövid esélylatolgatásra. – Debrecenben általában szoros meccseket játszunk a korábbi években, a Loki idén is esélyes a bajnoki címre. Nem lesz könnyű mérkőzés a mostani sem, elégedett lennék az egy ponttal, de jó védekezéssel akár meglepetést is okozhatunk – vélekedett a találkozót öt sárga lapja miatt kihagyni kényszerülő futballista.


[poll id="534"]


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!