Sport

2013.08.28. 11:57

Vadnai megragadna a Lokiban

Debrecen - Debreceni színekben a Fradi ellen debütáló labdarúgó meccsterhelésre vágyik.

Debrecen - Debreceni színekben a Fradi ellen debütáló labdarúgó meccsterhelésre vágyik.

Nagyszerűen mutatkozott be vasárnap a DVSC-TEVA együttesében a két hete igazolt ballábas játékos, Vadnai Dániel. Az MTK-tól érkezett, védekező középpályásként is bevethető labdarúgó az eltiltott Korhut Mihályt helyettesítette a balhátvéd posztján. Vadnai megragadta az alkalmat a Ferencváros ellen 4–1-re megnyert hazai rangadón és tökéletesen semlegesítette a zöld-fehérek veszélyes játékosát, Jennert.

Sok néző, győzelem

A huszonöt esztendős futballista így emlékezett vissza debreceni bemutatkozására: – Óriási élmény volt, hogy sok néző előtt, jó csapatban mutatkozhattam be egy nagy rivális ellen – nyilatkozta a Hajdú-bihari Naplónak Vadnai. – Az eredmény azt sugallja, hogy simán vertük a Fradit, de ehhez az is kellett, hogy a döntő momentumokból mi kerüljünk sikeresen. Példaként említeném mondjuk Holman hatalmas helyzetét, amelyet sikerült megúsznunk, persze nekünk is maradtak ki ziccereink, de mindent egybevetve megérdemelten nyertünk – mondta a védő, aki az Oláh Gábor utcai meccs hangulatról is ejtett néhány szót. – A Hungária körúton ugyan nem gyakran tapasztalhattunk ehhez hasonló érdeklődést a nézők részéről, de MTK-játékosként is azt szerettem, ha sok szurkoló előtt futballozhatom.

Meccshiánya van

Vadnainak a mérkőzés elején volt egy nagy hibája, amikor csúnyán eladta a labdát és helyzetbe kerülhetett az ellenfél, de szerencsére Valpoort elrontotta a ziccert. – Hál istennek nem lett belőle gól... Az a hiba is azért csúszhatott be, mert május óta nem játszottam tétmérkőzésen, bele kell még ebbe rázódnom. Szoknom kell a meccsterhelést, érdekes, a találkozó elején éreztem magam fáradtabbnak, idővel belelendültem és akkor már élveztem a játékot – árulta el a játékos, hozzátéve, hogy tisztában van vele, azért volt mindjárt kezdő a Ferencváros ellen, mert előző héten Korhutot kiállították Szombathelyen. – Amikor Misit leküldte a bíró, megfordult a fejemben, hogy kezdőként kaphatok szerepet és a találkozó előtt néhány nappal Kondás Elemér már jelezte, számít rám a rangadón.

Vadnai Dániel elmondta, természetesen az a célja, hogy minél többet szerepeljen a Lokiban. – Mivel Misi két meccses eltiltást kapott, valószínűleg Pécsett ott leszek a csapatban. Nem látok a jövőbe, de ha jó teljesítményt nyújtok, akár alapemberré is válhatok, ez csak rajtam múlik. Ám egyelőre a következő mérkőzésre koncentrálok, arra, hogy nyerjünk a Pécs ellen.

HBN-TN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!