Sport

2013.01.11. 10:53

Factum: elég az udvariaskodásból, nyerni kell!

Kosárlabda - Szombat este a Sopron vendége lesz Jason Okrzesik gárdája.

Kosárlabda - Szombat este a Sopron vendége lesz Jason Okrzesik gárdája.

Idei első idegenbeli fellépésükre készülnek a debreceni kosarasok, a férfi NB I A csoportjának 16. fordulójában a sorsolás a hűség városába szólítja az együttest a hétvégén. Kovácséknak a hosszú út fáradalmai mellett az Oláh Gábor utcai csarnokból történt kizárásukból fakadó teremproblémákkal is meg kellett küzdeniük a héten, edzeni szerencsére tudtak, de nem annyit, ami ilyenkor ideális lenne. Ráadásul egy valószínűleg igen felpaprikázott Sopron feni a fogát a bordó-fehérekre, hiszen a vendéglátók hét közben elvéreztek a Magyar Kupában másodosztályú ellenfelükkel szemben, így már csak a bajnokság maradt számukra, ha még valami nagyot szándékoznak alkotni az idén.

A tabella negyedik helyén álló hazaiak otthon nagyon erősnek tűnnek, hiszen Meszlényi Róbert legénysége eddigi hét mérkőzéséből mindössze egyet veszített el, míg a Factum sajnos idegenben jó vendég gyanánt eddig minden ellenfelének átengedte a győzelmet. Nem bánnánk, ha ezúttal udvariatlan látogatónak bizonyulnának Helmecziék, és győzelemmel a tarsolyukban térnének haza a cívisvárosba. A mérkőzést szombaton 18 órától rendezik a soproni sportcentrumban.

HBN–MSZ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!