Sport - Foci

2013.05.31. 13:06

Vasárnap este veszik át a jól megérdemelt érmeket

1961-es alapítása óta idén először nyerte meg az EBES KKSE labdarúgócsapata a Hajdú-Bihar megyei I. osztály labdarúgó bajnokságát.

1961-es alapítása óta idén először nyerte meg az EBES KKSE labdarúgócsapata a Hajdú-Bihar megyei I. osztály labdarúgó bajnokságát.

A gárda már a bajnokság vége előtt nyolc fordulóval behozhatatlan előnyre tett szert a pontvadászatban, mindez jelzi, hogy a három évvel ezelőtt elkezdett tervszerű felkészítő munka - ideértve az utánpótlás-nevelést is - meghozta az eredményét.

Az ebesiek utolsó hazai mérkőzésüket június 2-án, vasárnap 17 órától vívják meg a Monostorpályi ellen. Az Ebes a találkozót követően 18.45-től veszi át a bajnokcsapatnak járó aranyérmeket, az összecsapásra és az ünnepélyes éremátvételre is sok szeretettel várnak mindenkit a szervezők.

HBN

Megyei focikörkép

NB II. Keleti csoport, 29. forduló

Június 1., szombat 13.30: DVSC-DEAC–KBSC, 18 óra: Újpest II.–Balmazújváros

NB III. Tisza–csoport, 26. forduló

Június 1., szombat 17 óra: Létavértes–Cigánd, Tiszakanyár–Hajdúböszörmény, Hajdúszoboszló–Tiszaújváros, DEAC-Szertár Sportbolt–Diósgyőr II.

Szertár Sportbolt megye I., 29. forduló

Június 1., szombat 17 óra: Hosszúpályi–Józsa SE, Nyíradony–Hajdúsámson, Hajdúnánás–Téglás, Nagyhegyes–Derecske, Berettyóújfalu–Hajdúdorog, Sárrétudvari–Kaba, 19.30: DEAC-Szertár Sportbolt II.–Polgár

Június 2., vasárnap 17 óra: Ebesi KKSE–Monostorpályi

Szertár Sportbolt megye II.

Északi csoport, 26. forduló

Június 1., szombat 17 óra: Hajdúhadház–Vámospércs

Június 2., vasárnap 17 óra: Nyíracsád–Debreceni SC, Fülöp–Balmazújváros II., Létavértes II.–Álmosd, Görbeháza–Sáránd, Pentafrost Nyírmártonfalva SE–Nyírábrány

Déli csoport, 22. forduló

Június 1., szombat 17 óra: Komádi–Nagyrábé, Szerep–Kismarja, Biharkeresztes–Földes, Báránd–Szentpéterszeg, Püspökladány–Pocsaj

Június 2., vasárnap 14 óra: Biharnagybajom–Körösszegapáti

Labdarúgó megye III.

Északi csoport, 22. forduló

Június 1., szombat 17 óra: Tiszacsege–Debreceni EAC MK

Június 2., vasárnap 12 óra: Nyírábrány II.–Hajdúhadház II., 17 óra: Józsai SZTSE–Hajdúsámson II., Hajdúszovát–Ebesi SBKE

Déli csoport, 22. forduló

Június 1., szombat 17 óra: Földes II.–Bakonszeg, Blondy-Esztár–Bihartorda, Konyár–Zsáka, Mezősas–Komádi II., Hajdúbagos–Hajdúszoboszló II.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!