Hirdetés

2022.12.09. 13:54

Miért praktikus az elektronikus fizetés?

Napjaink egyre népszerűbb fizetési megoldása a bankkártyával történő fizetés.

Forrás: bizpay.hu

A vásárló számára egyszerű, gyors, gördülékeny fizetési lehetőséget jelent, készpénz használata nélkül. A fiatal generáció már alig használ készpénzt, helyette az elektronikus fizetés legmodernebb módjaival, mobiltelefonnal, okosórával egyenlíti ki a számlát.

Jogszabályi változások

Ha a vállalkozásod online pénztárgépet használ, akkor neked is lehetővé kell tenned az online fizetés lehetőségét, ugyanis 2021. január 1-je óta erre jogszabály kötelezi a cégeket. Az elektronikus fizetéshez ki kell alakítani egy fizikai POS terminált vagy úgynevezett Soft POS terminált. A rendszer kiépítéséhez érdemes olyan céget választani, amely modern, gyors eszközöket biztosít a számodra, ugyanakkor garantálja a biztonságos tranzakciókat. A BizPay bankkártya-elfogadási megoldásai megfelelnek az előbb felsorolt követelményeknek. A biztonságra a világhírű cég, a Wordline a garancia, amelynek a BizPay minősített, hivatalos parnere.

Kiknek javasolt a BizPay szolgáltatása?

  • Kereskedelemmel foglalkozó vállalkozásodnak azért előnyös, mert a fizetés gördülékeny és gyors. Egy vásárló sem szereti, ha sokat kell várni a bankkártyaterminálra, mert az még nem áll rendelkezésre az előző tranzakció után. Ehhez modern és gyors eszközökre van szükség, valamint gyors, megbízhatóan működő internetre. 
  • Szállodáknak, panzióknak, szállásadással foglalkozó kisvállalkozóknak szintén fontos, hogy a belföldi és a külföldi ügyfelek bankkártyával fizethessék ki a szállás költségeit. A BizPay bankkártya-elfogadási megoldása a SZÉP Kártyával történő fizetésre is alkalmas, emiatt különösen kedvelt a turizmus-vendéglátás ágazatba tartozó cégek körében.
  • A vendéglátóhelyek, szórakozóhelyek a fent említett előnyökön túl azért választják szívesen a cég szolgáltatásait, mert precíz, pontos adminisztráció jellemzi. A tranzakciókat követő napon láthatod a forgalmat, a második napon pedig beérkezik a tranzakció összege a számládra. Ezenkívül érintésmentes fizetést tesz lehetővé, ami napjainkban a vásárlók egyik alapkövetelménye.
  • Ha webáruházat üzemeltetsz, a biztonságos online fizetési megoldás miatt érdemes választanod a BizPay-t. Ha a vásárlóid megbízhatónak tartják a vállalkozásod, nyugodtan fognak a bankkártyájukkal online fizetni, megadva ehhez a bankkártya számát, CVC kódját. Amennyiben a fizetés nem tűnik biztonságosnak, ezeket a fontos adatokat nem fogják megadni, inkább elállnak a vásárlástól. Tehát egy jó fizetési rendszer a forgalmadat is növelni tudja.

Amennyiben szeretnél a vállalkozásodnak megbízható bankkártya-elfogadási megoldást kialakítani, vedd fel a kapcsolatot a cég szakembereivel a honlapon található űrlap segítségével. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában