Szponzorált tartalom

2020.09.29. 10:43

Hódít az orvosi fogyás

Fogyókúra orvosi segítséggel – egyre többen veszik igénybe a szakirányú segítséget. Dr. Ispány Marietta rendelése október 3-án nyílt napot tart. A helyszínen ingyenes orvosi mérés és tanácsadás is lesz.

dr. Ispány Marietta

Többek közt állapotfelmérés, zsírraktár-kalkuláció, testösszetétel-vizsgálat, keringésellenőrzés, anyagcseretérkép, orvosi tanácsadás, májszintellenőrzés, diétás tanácsok várják az oda látogatókat.

- Kilenc éve foglalkozom az orvosi fogyókúrával – kezdte dr. Ispány Marietta. – Célom, hogy minél több ember részesüljön ebben a terápiában, leadva a kilókat, megtanulva a helyes táplálkozást, elindulva a mozgás útján, elhagyva a gyógyszereket. Akár 5, 10, 20, akár 70, 80, 100 kg-ot kell leadnia, fogadjon el egy egészséges, önbizalommal teli életet, túlsúly nélkül, karcsú alakkal.

Sikertörténetek páciensektől kapott üzenetekben

Szenzációs zsírfogyás! Újra van értelme élnem!

Kedves páciensünk 2020. 01. 14-én kezdte el az INSUMED fogyókúrát 181, 5 kilógrammal. Magas vérnyomással és mozgásszervi problémákkal küzdött. A fogyókúrát példamutatóan betartva és rendszeres kontrollmérésekre járva áprilisban már mínusz 26,5 kilógrammos zsírfogyást regisztráltunk. Páciensünk most is kitartóan folytatja a diétát, vérnyomása jelentősen javult, könnyebben mozog, ízületi panaszai enyhültek. A legutóbbi mérés során már mínusz 37,9 kilógrammal csökkent a zsírállomány.

Gratulálunk!

Végre csinosnak látom magam!

2019 márc. 23-án döntöttem el, hogy nem halogatok tovább, belevágok! Elegem lett a megvető pillantásokból, a hurkákból, a mozgási nehézségekből és a bő ruhadarabokból. Összesen 36 kilogramm zsírfogyást értem el Doktornő segítségével, röpke kilenc hónap alatt. Mivel mindig támogatott, buzdított és inspirált, nem is volt olyan nehéz, mint gondoltam. Már nyolc hónapja tartom a súlyom.

Újra csinos vagyok, magabiztos és boldog. Örök hálám!

A fogyókúra elkezdésekor ingyenes mérés. Ha túlsúlyos, szív-érrendszeri betegséggel küzd, magas a vérnyomása, magas a koleszterinszintje, refluxbetegsége van, ízületi gyulladással, kopással küzd, nem esik teherbe, PCO szindrómás, akkor keressen meg minket! Szabaduljon meg a felesleges kilóktól!

Az Insumed fogyókúra központban Debrecenben új helyszínen, új higiénikus környezetben, kibővült szolgáltatásokkal, megújult formában várjuk kedves leendő pácienseinket. MOST INGYENES ÁLLAPOTFELMÉRÉS

Keressen meg minket! Szabaduljon meg a felesleges kilóktól! Tegye meg az első lépést egy egészséges, lehetőségében szabadabb élet felé!

Medi-Art Egészségcentrum

Debrecen, Párizsi udvar, Hunyadi utca 22. 4. emelt 419. Kaputelefon: 75

Bejelentkezés: Dr. Ispány Marietta 06-70/322-5982

 

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!