Multimédia

2013.03.22. 09:32

Okosan zuhan az okostelefon

Az Apple új szabadalma még azt is elintézi nekünk, hogy ne sérüljön meg kedvenc kütyünk, ha véletlenül kiesne a kezünkből.

Az Apple új szabadalma még azt is elintézi nekünk, hogy ne sérüljön meg kedvenc kütyünk, ha véletlenül kiesne a kezünkből. Ezzel egyidejűleg egy elég komoly piacot is tönkretesznek, hiszen nem lesz többé szükség a tokokra. Lehet, hogy az Apple megelégelte, hogy a hosszú ideig tervezett külsőt egyszerűen egy idióta tokba helyezzék. Azért dolgoznak ilyen sokat egy iPhone designon, hogy utána elrejtsék?

Az új találmányt már be is jegyezték és bár a szabadalomban kifejezetten az iPhone szerepel, bármelyik okostelefonban alkalmazható lenne. A lényege egy szenzor, ami a szabadesést érzékeli és a becsapódás előtt optimális helyzetbe forgatja a készüléket, hogy annak ne essen baja. A következő szériában még ne számítsunk rá, de izgalmasan hangzik a dolog. Szinte már látni, ahogy az újonnan kicsomagolt 7-es iPhonet kíváncsiságból mindenki földhöz vágja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!