Multimédia

2007.12.13. 09:50

Trendi MP4 lejátszó a Sharkoon-tól

<p>A letisztult, fém külsővel bíró ViViDO-t az éppen aktuális trendeknek megfelelően tervezték, azaz hangfájlok mellett mozgóképeket is lejátszik.</p>

A szerkezet 1,8 hüvelykes TFT kijelzővel rendelkezik, vezérlését pedig érin- tésérzékeny gombok segítségével tehetjük meg. A készülék ez utóbbi területe feltűnően hasonlít a Samsung alkotta kezeléshez, azonban mivel az megfelelően működött, ezért most kivételesen nem haragszunk a másolásért. A mindössze 9 mm széles ViViDO nem csak formailag erős, a leendő vásárlónak a váz alatt rejlő tudásban sem kell csalódnia.

A zenei formátumok (MP3, WMA) mellett JPG és AVI kiterjesztésű állományokkal is könnyedén elboldogul a lejátszó, ráadásul a csomagban konvertáló szoftvert is találhatunk. Ha megunnánk saját zenéinket, akkor jöhet jól a beépített FM-rádió, ha azonban inkább tanulnánk dalolászás helyett, akkor bármikor átválthatunk diktafon üzemmódba is. A folyamatos működés időtartamáról sajnos semmit sem tudni, azonban a kijelző lekapcsolásával, valamint a gombok háttérvilágításának megszüntetésével sokat segíthetünk a beépített Li-Ion telepnek. A ViViDO három méretben lesz kapható, a legkisebb 1 gigás változatért 45 eurót kérnek, míg a 4 GB tárhellyel felszerelt kiadás 70 eurót fog kóstálni.

Forrás: Hoc.hu

Még több multimédia >>>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!