Magyarország

2012.11.16. 14:37

Életveszélyes állapotban van az Istenhegyi úti lakástűz sérültje

Budapest, 2012. november 16., péntek (MTI) - Súlyos, életveszélyes állapotban vittek kórházba egy 50 év körüli nőt, akit péntek délelőtt mentettek ki égő lakásából Budapesten - erről Nagy Zsófia, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese tájékoztatta az MTI-t.

Budapest, 2012. november 16., péntek (MTI) - Súlyos, életveszélyes állapotban vittek kórházba egy 50 év körüli nőt, akit péntek délelőtt mentettek ki égő lakásából Budapesten - erről Nagy Zsófia, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese tájékoztatta az MTI-t.Korábban Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője arról számolt be, hogy a XII. kerületi Istenhegyi úton egy 50 négyzetméteres magasföldszinti lakás szobája gyulladt ki. A tűzoltók megérkezése előtt egy ott dolgozó férfi mentette ki a füsttel telített lakásból az asszonyt, akit aztán a tűzoltók hoztak ki az épületből és adtak át a mentőknek.

A tüzet, amely egyetlen szobát érintett, már eloltották. Más nem sérült meg.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!