Magyarország

2009.08.07. 10:21

Fegyverrel tartotta fogva ismerõsét egy férfi Ádándon

<p>Fegyverrel fenyegetve tartotta fogva nõismerõsét egy férfi a Somogy megyei Ádándon. Az eset még szerdán este történt, a rendõrség pénteken számolt be a részletekrõl.</p>

A megyei rendõr-fõkapitányság tájékoztatása szerint a 45 éves férfi és a 24 éves nõ szerdán este az ádándi szõlõhegyen a férfi hétvégi házában voltak. A nõ egy idõ után el akart menni onnan, a férfi azonban nem engedte, és még egy lövést is leadott a nála lévõ puskából.

A megriadt nõt a barátnõje megpróbálta elvinni, de a férfi autójával üldözõbe vette õket és többször beléjük is hajtott. Végül a nõk megálltak, a férfi pedig újra elõvette a puskáját, fenyegetõzött, majd ismerõsét visszavitte a hétvégi házba. Amikor a rendõrök a házhoz értek, a férfi megpróbált elmenekülni, de elfogták és õrizetbe vették. Az engedély nélkül tartott fegyvert megtalálták és lefoglalták, személyi szabadság megsértése és több más bûncselekmény miatt indult eljárás ellene.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!