Magyarország

2008.09.08. 08:31

Fordulat a makói hármas gyilkosságban?

<p>Makó - A makói hármas gyilkosság helyszínén a rendőrség két szerződést is talált az áldozatok mellett.</p>

Az egyik szerint az ügyben gyanúsított P. József egyik családtagját prostitúcióra kényszerítette, a másik hárommillió forintról szóló kölcsönszerződés volt.

A rendőrség eddig hallgatott arról, hogy a makói hármas gyilkosság helyszínén, a holttestek mellett, a véres, kettétört késeken és ollón kívül találtak két szerződést is.

A dokumentumok akár magyarázatot is adhatnak arra, hogy mi motiválhatta a brutális bűncselekmény elkövetőjét. A szerződéseket ugyanis a három ember megölésével gyanúsított és előzetes letartóztatásban lévő P. József egyik családtagja és az egyik áldozat, S. Norbert kötötte - tudta meg a Délmagyarország.

 napilap információit a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságon nem kommentálták. Tuczakov Szilvána ugyan elismerte, hogy több írásos feljegyzést is találtak, amelyeket a nyomozás során bizonyítékul használtak fel, de tartalmukról nem nyilatkozott, amit azzal indokolt, hogy a bizonyítási eljárások még nem fejeződtek be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!