Magyarország

2008.09.18. 07:19

Elfogták a sándorfalvai erőszaktevőket

<p>A rendőrök elfogták azt a két férfit, aki két, már korábban elfogott társukkal még nyár elején egy sörözőből elhurcoltak és megerőszakoltak egy ópusztaszeri nőt. Két férfit még akkor elfogtak, a másik kettő azóta bujkált.</p>

Mint a Független Hírügynökség már hírül adta, egy 22 éves, kétgyermekes anyát még a nyár elején hurcoltak el munkahelyéről, a Sándorfalva és Ópusztaszer között út mellett üzemelő sörözőből.

A támadók - négy férfi - először szétverték és kirabolták a kocsmát, majd a néhány napja ott dolgozó alkalmazottat autójukba tuszkolták, és egy erdős részen mindannyian megerőszakolták. A fiatal nőt végül kidobták az autóból és sorsára hagyták. A rendőrök néhány napon belül elfogtak két gyanúsítottat, akik azóta előzetes letartóztatásban vannak.

A megerőszakolt nő anyját később megölték, molotov-koktél gyártás közben verték agyon. Az asszony állítólag lánya megerőszakolóin akart bosszút állni.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint kiderült, ki volt a két elfogott férfi társa, ezt az időközben megérkezett szakértői vélemények is megerősítették. A két férfit hétfőn hajnalban, összehangolt akcióban, otthonukban fogták el a szegedi rendőrök. Kihallgatásuk után őrizetbe kerültek és a bíróság később előzetes letartóztatásba helyezte őket is.

  • 22 éves, kétgyermekes nőt erőszakoltak meg
  • Balesetek, bűnügyek
  • Kitépték a bankautomatát a helyéről Kitépték a bankautomatát a helyéről

     

  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!