Magyarország

2008.06.30. 08:12

Halál a miskolci a villamoson

<p>Miskolc - Előbb a mentőket, majd a rendőröket és a halottszemlét végzőket kellett hívni ahhoz a villamoshoz, amin egy idős férfi meghalt hétfőn reggel. Az utasok szóltak a villamosvezetőnek, hogy valaki rosszul van, azonnali segítségre szorul...</p>

A különös haláleset hétfőn reggel történt a Győri kapuban a Tiszai pályaudvar irányába haladó 1-es villamoson Miskolcon. A mentők pillanatokon belül a Gyulai utcai megállóhoz értek, és kezelésbe vették az utast, de segíteni rajta már nem lehetett. Halott volt.

Ezért a rendőrséget is kihívták a tetthelyre, a villamoshoz, ahol, mint az a rendkívüli halálesetek bekövetkezésekor lenni szokott, elvégezték a halottszemlét. Idegenkezűségre utaló adat vagy körülmény nem merült fel. Feltételezhetően valamilyen hirtelen fellépő időskori rosszullét végzett vele. Ezt megerősített felesége is, aki férjével együtt utazott a villamoson. (Az információkat az MVK illetékeseitől tudjuk.) A halál beálltának körülményeit egyéblét az igazságügyi szakértői boncolás során állapítják majd meg.

Az MVK Zrt. körülbelül egy órán át villamospótló autóbuszokat közlekedett a, mert a halottszemle miatt a villamos el nem mozdulhatott, és kitérővel sem tudták volna megoldani a zökkenőmenetes közlekedést.

  • Elrepült a motoros a Csermőkei úton  Elrepült a motoros 2008.06.29.
  • Részegen hajtott az Árokba az  Ignisével Részegen hajtott az árokba 2008.06.29.
  • Kerítés tetején landolt az Opel  Súlyos baleset: kerítés tetején landolt az Opel 2008.06.27. éjjel
  • Bringást ütött el a Smart Bringást ütött el Mályiban 2008.06.27. 
  • Balesetek és bűnügyek Borsod-Abaúj-Zemplén megyében
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!